Szponzorált tartalom

2020.12.08. 14:18

D.D.Step „mezítlábas” cipők

Az emberek nem mindig viseltek cipőt a történelem során, őseink jellemzően mezítláb közlekedtek.

Lábuk hozzászokott a szélsőséges körülményekhez, nem is csoda, ha a rendelkezésükre álló természetes anyagokból, de akár még fából is készítettek lábbelit maguknak, csak hogy megvédjék. Hosszú út vezetett a mai cipőkig, azok mégsem tökéletesek. Sokszor szűkek, nyomják a lábujjakat, a túlpárnázottság pedig nem engedi az izmokat helyesen fejlődni, ami egy kisgyereknél maradandó károkat is okozhat.

A Barefoot cipők pont azért kerültek kifejlesztésre, hogy a fejlődésben lévő lábaknak újra megadják a mezítláb érezhető szabadságot, annak hátrányait kiküszöbölve.

Járj úgy, mint régen

A D.D.Step cipőinek felsőrésze vékonyabb és könnyebb, mint a hagyományos gyerekcipőké. Nem akadályozzák a lábak egészséges fejlődését, talpuk pedig olyan érzést kelt, mintha puha havon járnánk. Az ultravékony talp segíti a talaj érzékelését. Segítségével a láb ismét úgy mozoghat, mintha mezítláb lenne.

Az egészséges lábnak izmai, szalagjai, csontjai megfelelően mozognak, nincs szükségük erős tartásra. A mezítlábas cipő segíti a megfelelő járásmódot, javítja a tartást és megakadályozza a gerincproblémák kialakítását. A D.D.Step kiváló minőségű lábbelijei megalapozzák az egészséges járás feltételeit. Cipőik megfelelnek az aktuális divatirányzatoknak, emelett viszont anatómiailag is helyes szabású, kényelmes cipők, amiben a gyermeklábak könnyedén mozoghatnak.

Modern technológia az egészség szolgálatában

Fotó: ruhafalva.hu

A cég korszerű technológiával készíti a lábbeliket. Legtöbb modelljüket 3D technológiával, minimális ragasztóhasználattal gyártják, hogy a gyerekek minél kevesebb vegyi anyaggal kerüljenek kapcsolatba. Termékeiket magas minőségű, természetes alapanyagokból készítik, melyeket a gyerekek örömmel hordanak. Az első osztályú marhabőrből készült felsőrész mellett a bélés és talpbetét borítása is bőr. A könnyű, hajlékony, csúszásmentes gumitalp segítségével termékeik tartósak, ellenállóak a fizikai behatásokkal szemben, a divatos kinézet pedig garantálja, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő fazont.

A Barefoot cipők megerősített lábujjvédelemmel készülnek. Ez egy gyerekcipő esetén nemcsak esztétikai, hanem használhatósági szempont is. A normál cipők keskeny orra összepréseli a lábujjakat. A széles orrú Barefoot cipőkben a lábujjak jobban elférnek, a magas orrész pedig garantálja a lábak szabad mozgását és védelmét. A formázott PVC kéreg jó tartást biztosít. Mivel a bélés és a felsőrész között helyezkedik el, nem kényelmetlen, mégis megfelelő szögben támasztja a sarokcsontot.

A D.D.Step Barefoot több, mint egy cipő. Ha gyermekednek extra kényelmet, magadnak pedig nyugalmat szeretnél, mert tudod, hogy jól döntöttél, keresd a gyár termékeit a Ruhafalva kínálatában. A kocsicipőtől a csizmáig, kül- és beltéren mindig számíthattok rá.

(PR cikk)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában