Szponzorált tartalom

2020.12.01. 19:25

Teljes intenzitással a gyógyítás szolgálatában

A miskolci MacroKlinika jelmondata: „Az embert és az egészséget szolgáljuk!”. Az egyéni páciensek mellett a gazdasági szféra szereplőinek is nyújtanak alternatívát. Együttműködési megállapodás keretében jelentős kedvezményeket biztosítanak a régióban működő cégek alkalmazottai, valamint családtagjaik részére.

Forrás: Macroklinika

Fotó: Kalman Attila

A miskolci MacroKlinika a minőségi gyógyítás észak-magyarországi központja, a régió legnagyobb magánegészségügyi szolgáltatója. A kor legmagasabb egészségügyi színvonalát képviselő magánklinika Miskolc szívében, 1.400 négyzetméter alapterületen működik a Macropolis épületkomplexumban. Célja, hogy azonnali vagy rövid időn belüli, betegorientált, komplex minőségi egészségügyi szolgáltatást nyújtson pácienseinek.

A MacroKlinika két fő tevékenységi köre a képalkotó diagnosztika és a járóbetegszakellátás. Exkluzív környezetben igyekszünk kedvességgel, türelemmel, szakértelemmel és idegennyelvtudással, elnyerni a hozzánk fordulók bizalmát.

Klinikánkon több, mint 30 féle szakrendelés működik, külön hangsúlyt fektetve a jövő nemzedékének egészségére, hiszen önálló gyermekgyógyászati részleg várja mesés környezetben a legifjabbakat szakképzett specialistákkal. Számos szakterületet felölelő szakrendelést működtetünk világszínvonalon magasan kvalifikált, hazai és nemzetközi viszonylatban is elismert szakorvosaink, illetve szakdolgozóink lelkiismeretes munkájának köszönhetően. A különböző párhuzamosan működő szakrendeléseink lehetővé teszik az egyes szakterületen dolgozó orvosaink számára az azonnali konzultációs lehetőséget a társszakmák képviselőivel, így sok esetben rendkívül lerövidül és hatékonnyá válik az ellátás.

Foglalkozásegészségügyi szakellátásunk a régió gazdasági társaságainak nyújt komplex és egyedi egészségügyi szolgáltatást. Menedzserszűrő programjaink, szolgáltatásunk több magyar és nemzetközi magánbiztosító, egészségbiztosító, ellátásszervező cég tetszését is elnyerték. Ennek köszönhetően a legtöbbükkel szerződött partneri viszonyban állunk, mely által lehetőség van céges ügyfeleiknek a szakorvosi, illetve a képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat Miskolcon a MacroKlinikán elvégeztetni.

A gazdasági szféra szereplőinek egyedi ajánlatot készítünk, figyelembe véve a vállalkozás igényeit, a cég nagyságát, profilját, az alkalmazottak feladatköreinek megfelelő foglalkozásegészségügyi előírásokat. A cégvezetők számos lehetőség, egyedi finanszírozási csomag, kedvezmény közül válaszhatnak. Külön részét képezi kínálatunknak a munkaalkalmassági vizsgálatok mellett a bővített szolgáltatások (menedzserszűrő csomagok, témaspecifikus szűrő- csomagok), melyekkel az adott munkaadó különböző keretek között egyéb juttatásként honorálhatja munkavállalóit. Menedzserszűrő csomagjaink, nevezetesen a férfi és női arany, ezüst, bronz csomagok különböző szintű kivizsgálást biztosítanak, illetve az unisex témaspecifikus szűrőcsomagjaink (pl. fejfájás, góckutatás, mozgásszervi, kardiológiai, gastroenterológiai, bőrgyógyászati, gerincsebészeti, neurológia-angiológiai csomag) pedig egy-egy problémakör köré csoportosítják a szakma szabálya szerint összeállított vizsgálatokat. Igény szerint továbbiakban esetleg az alkalmazottak családtagjaira is születhet megállapodás kedvezményes ellátásra. Lehetőséget tudunk biztosítani nagyságrendtől és gyakoriságtól függően helyszíni vizsgálatokra szervezett kitelepülés keretében.

Profi és amatőr sportolók sportorvosi szakellátást is igénybe vehetnek nálunk teljeskörű muszkuloskeletális diagnosztikai háttérrel.

A magas színvonalú klinikai munkát széleskörű labordiagnosztikai háttér támogatja. A rutin vizsgálatok mellett számtalan speciális szűrésre, tesztre van lehetőségünk (pl. fém-és fogászati anyag allergiavizsgálat, drogteszt, tumor markerek, szövettan, stb). Mobil alváslabor készülékeinkkel egy komplex, otthon alkalmazható alvásvizsgálatot tudunk végezni, mellyel ki tudjuk szűrni a kórosnak tekinthető alvászavarokat, mely minden éjszakai munkát végző és bármilyen gépjárművezetőnél alapvetően szükséges.

Radiológiai képalkotó központunk komplexitása és színvonala révén egyedülálló módon a régió legmodernebb centruma, mivel valamennyi radiológiai modalitás egy helyen elérhető. MR, CT, ultrahang és digitális röntgen eszközparkkal rendelkezünk, ezáltal lehetőségünk van bármely betegség gyors és pontos diagnosztizálására.

Bármely életkorban – az újszülöttkortól a szép korúig biztosítjuk a hagyományos (pl. mellkasröntgen, koponya, gerinc CT és MR, mellkasi, hasi, ízületi vizsgálatok, széleskörű ultrahang vizsgálatok) és néhány speciális (pl. Coronaria CT, MR enterográfia, emlő MR, angiográfiás vizsgálatok, babamozi stb.) képalkotó diagnosztikai vizsgálat elérhetőségét. A leleteket legkésőbb 72 órán belül, sok esetben akár azonnal is rendelkezésre bocsájtjuk írott és digitálisan rögzített formában, szükség esetén további konzultációs lehetőséggel. Különösen fontosnak tartjuk, hogy az adott indikációhoz lehetőleg az ionizáló sugárterheléssel nem járó modalitást végezzük, természetesen a szakma szabályainak betartásával.

Az utóbbi években tapasztalt pozitív tendencia, egészségkultúránk fejlődése, az egészségtudatos életmódra való törekvés, a prevenció egyre több önmagáról és utódairól felelősséggel gondoskodni akaró tevékeny embert motivál. Ezen igényeket figyelembe véve szűrőcsomagok széles skáláját állítottuk össze.

Eredményeinkről tudományos kongresszusokon számolunk be, az oktatásban gyakorlati képzőhelyként a Miskolci Egyetemmel együttműködve biztosítunk lehetőséget a duális képzés keretein belül a hallgatók számára. Társadalmi szerepvállalásunk révén számos rendezvényt, közösséget támogatunk, egészségfejlesztési pályázatok kiemelt partnereként a régió településeinek szűrővizsgálataiban működünk közre helyszíni kitelepülések alkalmával.

Szakterületek:

– Anesthesiológia

– Általános gyermekgyógyászat

– Általános sebészet és proktológia

– Angiológia

– Babamozi

– Belgyógyászat

– Bőrgyógyászat és nemibeteg ellátás

– Diabetológia

– Endokrinológia

– Foglalkozásegészségügyi szakellátás

– Fül-orr-gégészet

– Gyermek fül-orr-gégészet

– Gyermekendokrinológia

– Gyermek gasztroenterológia

– Gyermekkardiológia

– Gyermekneurológia

– Gyermekpulmonológia

– Gyermeksebészet

– Idegsebészet

– Ideggyógyászat

– Kardiológia

– Kézsebészet

– Klinikai neurofiziológia

– Laboratóriumi vizsgálatok

– Mobil alváslabor vizsgálat

– Ortopédia

– Pulmonológia

– Radiológiai képalkotó vizsgálatok: CT, MR, ultrahang, röntgen

– Reumatológia

– Sportorvosi szakvizsgálat

– Szemészet

– Szülészet és nőgyógyászat

– Traumatológia

– Urológia

Elérhetőségek:

Időpontfoglalás: +36/70-500-1818

3526 Miskolc, Arany János tér 1. (Macropolis)

Képgaléria:

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában