Szponzorált tartalom

2021.02.19. 09:30

4 kiváló telefontöltő, ami nem okoz csalódást

Egy mobiltelefon nem filléres kiadás, ezért érdemes vigyázni rá. Az egyik, amit érdemes megtenni, hogy minőségi, márkás telefontöltőt használunk. Az alábbi négy telefontöltő megbízható, kiváló minőségű termék – ehhez képest az áruk is igen kedvező.

Forrás: etuo.hu

Spigen F401 univerzális töltő

Fotó: etuo.hu

Bizonyára ismerős helyzet, amikor egyszerre merül le a Bluetooth-hangszóró, a tablet, a telefon és a vezeték nélküli fülhallgató, de csak egy vagy maximum két töltő áll rendelkezésre. Az ilyen kellemetlenségeknek egyszer s mindenkorra vége, ha a Spigen töltőjét használjuk, ezzel ugyanis egyszerre akár négy készüléket is tölthetünk.

Két USB-port DC 5V 2.4A-es, míg a másik kettő DC 5V 1A-es. A tartozék bemeneti feszültsége AC 100-240V ~ 50 / 60Hz 0,6A. A készülék az összes USB eszközzel kompatibilis. A töltő mindössze 35x85 milliméter méretű, így akár a zsebben vagy hátizsákban is kényelmesen elfér. Fehér színe a legtöbb eszközzel és kábellel harmonizál.

Nillkin Wireless Magis Disc III indukciós telefontöltő

Fotó: etuo.hu

A felső kategóriás telefonok körében már egyáltalán nem szokatlan a vezeték nélküli töltés funkció, ami egyre inkább kezd leszivárogni a középkategóriába is.

A Nillkin Wireless Magis Disc III egy univerzális vezeték nélküli töltő, ami kompatibilis mindegyik, a Qi vezeték nélküli töltést támogató telefonnal. Bár a design nem hivalkodó, a króm-alumínium eszköz megjelenése egyedi. A Nillkin prémium kivitelezéssel finomítja azt, amiről azt hihetnénk, hogy már nem fokozható tovább.

A Nillkin töltőjének ugyanakkor nem csak a megjelenése látványos, a teljesítménye is magáért beszél, főleg viszonylag kis méretéhez képest. Gyorstöltő funkciójának köszönhetően a legmodernebb okostelefonokat is rövid idő alatt feltölti. A Magic Disk modell alsó részén egy világító LED fénycsík mutatja a csatlakoztatott mobileszköz töltöttségének szintjét.

Baseus Small Screw autós gyorstöltő

Fotó: etuo.hu

A ideális autós gyorstöltő androidos okostelefonokhoz. A 2 USB portnak és 3,4 A maximális áramerősségnek köszönhetően simán tölthető vele párhuzamosan két eszköz. A beépített felügyeleti megoldásának köszönhetően a csatlakoztatott készülék számára állítja be az áramerősséget, és azt a töltöttség szintjének megfelelően szabályozza, ezzel optimalizálva az energiafogyasztást. Továbbá hatékonyan védi a készülékeket a túlmelegedéstől, a túltöltéstől és a rövidzárlattól egyaránt.

Kialakítása kompakt, kis helyen is elfér. Ugyanakkor kiváló minőségű alumíniumból készült a külső borításának és bordázott texturájának köszönhetően könnyű kihúzni a foglalatból.

Baseus Big Ears – az intelligens “fül”

Fotó: etuo.hu

A vezeték nélküli indukciós töltővel kombinált autós telefontartók egyik legmegbízhatóbb képviselője a Baseus Big Ears. Tulajdonképpen egy mágneses autós telefontartó és egy indukciós töltő kombinációja.

A Big Ears egyik vonzó tulajdonsága, hogy a műszerfalra és a szellőzőrácsra egyaránt rögzíthető. A töltőfelület mérete pedig három, különböző méretű sablonnal módosítható.

A Big Ears töltés közben stabilan tartja a telefont, szilikon panelje és alumínium háza pedig tartós és kopásálló. Egy kézzel is könnyű kezelni, és mivel 360 fokban elforgatható, pontosan olyan helyzetbe mozgatható, hogy a sofőr számára legtökéletesebb szögben álljon.

Miért éppen az Etuo?

A telefontöltő tipikusan olyan kategória, amit nem lehet vásárlás előtt kipróbálni. Így érdemes egy webshopból beszerezni, mert így igénybe vehető a 14 napos visszaküldési garancia. Az Etuónál ráadásul nem két hét, hanem egy egész hónap áll a vásárló rendelkezésére, hogy ha nem elégedett a termékkel, bármiféle indoklás nélkül visszaküldje. Ilyenkor természetesen a vételárat az Etuo.hu teljes egészében visszatéríti.

Az Etuo.hu Közép-Európa egyik vezető online kiskereskedése a telefonos kiegészítők területén. Telefontokok, kijelzővédők, és számos más kiegészítő kapható náluk. A rendkívül széles választékot pedig mérsékelt árak kísérik, miközben a minőség egységesen kiváló.

Az Etuo.hu ezek mellett rendelkezik a “Megbízható bolt” védjeggyel is, ráadásul a 24 órás kiszállítás lehetővé teszi, hogy a termékek gyorsan megérkezzenek új tulajdonosaikhoz. A vásárlás menete kifejezetten egyszerű és gyors, nincs szükség regisztrációra vagy fiók létrehozására.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában