Szponzorált tartalom

2021.02.11. 13:52

Biztonságos eledel = egészséges házi kedvenc!

Mint gondos, felelős gazdi, biztosan azt tartod szem előtt, hogy a kedvenced táplálása minél optimálisabb legyen, minél jobb közérzetet biztosítson számára. Bizonyára ismert előtted a HUMAC terméke! Amennyiben nem, érdemes felkeresni, mert olyan táplálékkiegészítőt fogalmaz a cég, ami jelentősen javítja a házi kedvencek életminőségét.

A HUMAC-ról

Egy, a természet által “alkotott” anyagról van szó, amely 100 %-ban természetes anyag. Lényegében a tőzegről van szó, mely a régmúlt időkben, a földfelszín alá kerülő növények légmentesen történő lebomlásából jött létre a humifikálódás eredményeként.

Egy erdőben járva gyakran találkozhatunk mai változatával, melyet erdei talajként, humuszként is ismerünk.

Számtalan értékes anyagot tartalmaz, amely arra is felhasználhatóvá teszi például, hogy a házi kedvencek méregtelenítése is ezzel történhessen.

Olyan panaszok hathatós ellenszere lehet, mint:

 • a vakarózás,
 • a bőr, mancsok rágása, nyalogatása,
 • a fülgyulladás, fülviszketés,
 • az ingerlékenység, nyugtalanság, diszkomfortérzés.
 • Lényegében a mai világban a kedvenceknél sem ritka allergiás tünetek gyógyítására, megszüntetésére is alkalmazható. A barnás-fekete por formájában megvásárolható anyag a táplálékhoz adagolva jut az állat szervezetébe. Ott a mérgező anyagokat megköti, majd azzal együtt kiürül onnan.

  Házi kedvencek eledele

  A HUMAC webáruházban azonban nem csak a már előzőekben említett, igen jó hatásfokkal alkalmazható huminsav vásárolható meg. Megtalálható a Tudástár címmel egy fiók is a kezdőlapon, ahol a gazdikat érdeklő sikertörténetek mellett hasznos tudnivalók is olvashatóak.

  Az egyik cikk az etetésre használatos tápok összetevőivel, az esetleges károsanyag-tartalmukkal foglalkozik. Érdemes ezt a cikksorozatot követni, olvasni, rákattintani, több olyan ismeretet lehet szerezni mások tapasztalataiból, amellyel saját kedvenced életkörülményeit tudod javítani. Nem szükséges, hogy vásárolj az oldalról, viszont a hasznos tanácsokat érdemes megszívlelni!

  Érdemes tudni!

  A huminsavbeszerzésednél, amelyet természetesen ezen a weblapon is megtehetsz, érdemes tudni, hogy a forgalmazó cég jótállással is várja vevőit. Mivel biztosak abban, hogy ez a táplálékkiegészítő hatásos, 100%-os elégedettségi garanciát vállalnak a termékre, 60 napos határidőn belül. Ez azt jelenti, hogy ha kedvenced nem fogyasztja el, vagy véleményed szerint nem az általad remélt javulás áll be, visszaküldheted, a termék árát visszatérítik.

  (PR cikk)

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Ezek is érdekelhetik

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában