Szponzorált tartalom

2021.02.22. 08:19

Elindult a Deliveri.hu online szupermarket élelmiszer házhozszállítási szolgáltatása Nyíregyházán

A Debrecenben létrejött vállalkozás Nyíregyházán is megkezdi tevékenységét franchise formájában.

Forrás: deliveri.hu

 

Fotó: deliveri.hu

Mostantól Nyíregyháza lakói is élvezhetik az online bevásárlás előnyeit, hétről hétre megújuló akciókkal, kedvezményekkel és újdonságokkal várja a látogatókat a Deliveri.hu.

A franchise rendszer célja, hogy a több éves tapasztalatot átadva segítséget nyújtson olyan lakók számára, akiknek nehézséget okoz a mindennapi élelmiszer, illetve vegyi árucikk beszerzése, ezáltal elkerülve a nehéz bevásárlótáskák cipelését, a hosszadalmas sorban állást és a szupermarkethez való eljutást.

A rendelés kézbesítése saját gépjárművel, a vásárló által megjelölt napon és időpontban történik.

A széleskörű termékkínálat lehetővé teszi, hogy minden olyan árucikk elérhető legyen, amely otthonában vagy irodájában szükséges, legyen az tejtermék, húskészítmény, alapvető élelmiszer, italáru, zöldség-gyümölcs, tisztítószer, vagy friss pékáru.

A Deliveri.hu a közeljövőben szeretné kiterjeszteni a szolgáltatását, ezáltal – a fővároson kívül – a vidéki településeken is rendelkezésre állna az online élelmiszer vásárlás lehetősége.

Fotó: deliveri.hu

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában