Szponzorált tartalom

2021.02.11. 13:49

Költöztetés Budapest területéről, esetleg lomtalanítás? Megoldják!

Ha azt mondom, hogy egy cég megoldja a költöztetést Budapest bármely részéről, ahogy a lomtalanítást is, akkor hisz nekem?

Gondolhatja, hogy ez csakis egy szemétszállító cég lehet, mely újonnan belevágott a költöztetésbe is. De nem. Akkor egy konténeres sittszállító cég, aki mellesleg költöztetésbe is kezdett? Nem. Akkor meg? Ezt a két szolgáltatást egy profi, megbízható költöztető cég is el tudja látni, nem is akárhogy. Lássuk!

Itt tart most a költöztetés, Budapest és az ország teljes területén

A költöztetés egy olyan terület, melyről sokaknak még mindig azok a feketén dolgozó szállítók jutnak eszébe, akik mindenkit átvertek. Meg is alapozták sajnos a teljes szakma hátterét. Szerencsére ma már közel sem csak ilyenekből áll a piac. Hivatalosan, bejelentett, szakképzett munkatársakkal dolgozó cégek vannak a költöztetés piacán, akik megbízhatóak, ügyfélközpontúak, figyelnek az ügyfelek igényeire. Ráadásul budapesti cégek akár az egész ország területén is vállalnak költöztetést. Egyesek még külföldre vagy külföldről is.

A cég, akiről most írni szeretnék, az egy olyan, alapvetően költöztetéssel foglalkozó cég, melyről mások is példát vehetnek. Egy olyan cég, mely fő profilja a költöztetés Budapest és a teljes ország területéről. A cég pedig nem más, mint a Servitius és Partnerei költöztetés.

Ez a vállalkozás felfedezte, hogy a lomtalanítás is egy rokonterület. Így tudták növelni a kínált szolgáltatásaik számát, ráadásul nem is akárhogyan. Gyakorlatilag megreformálták a lomtalanítást is, melyről a következő bekezdésben írok majd bővebben.

Lomtalanítás szegény családok megsegítésével? Igen!

Adott egy költöztetéssel foglalkozó cég, aki meglátja a lehetőséget a lomtalanításban. Kétféleképpen. Egyrészt tudják jól, hogy legyen szó akár zsákos sitt elszállításáról, akár lomokról, kb. 20 köbméterig mindent meg tudnak oldani. Ehhez pedig még igazából fejleszteniük sem kellett.

Ugyanakkor ott a másik lehetőség: a szegény családok megsegítése. Felismerték, hogy a lomtalanított tárgyak, bútorok nagy része éghető anyagokat tartalmaz. Ezeket pedig fel lehetne ajánlani rászoruló családok számára, akiknek lehet, télen még tüzelőre sem futná. A szétválogatást és a rászoruló családoknak való eljuttatást fel is vállalták, és ma is így járnak el. Persze a tüzelőnek nem megfelelő anyagok szabályos, hivatalos szemétlerakókba való elszállításáról is gondoskodnak.

Kellenek az ilyen cégek

A Servitius és Partnerei költöztetés legyen a jó példa. Miközben egy stabil cég, folyamatosan feljesztenek, keresik a fejlődés lehetőségét. Emellett nem feledkeznek meg a szegényebb rétegek megsegítéséről sem. Bárcsak minden cég így gondolkozna! Bárcsak ennyi ereje és ötlete lenne minden cégnek ahhoz, hogy valami jót tegyen, hogy visszaadjon! Úgy gondolom, szükségünk van a Servitius és Partnerei költöztetéshez hasonló cégekre.

(PR cikk)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában