Pr-cikk

2021.07.19. 15:10

Sminktippek őszre, ne maradj le a legfrissebb hírekről!

Készülj az eljövendő szezonra hamarabb!

Forrás: makeup.hu

Ahhoz, hogy mindenki beszerezhesse a legfontosabb kellékeket az aktuális trendek kialakításához egy kis válogatással készültünk az elkövetkező szezon legtrendibb sminkötleteivel. Az új szezon kezdetével a tervezők, a sminkesek és a stylistok új divatirányzatokat kínálnak nekünk, mind a ruhadivat, mind pedig a smink trendjei tekintetében.

A sminket úgy tervezték, hogy hangsúlyozza az egyes arcvonásokat és elrejtse a hiányosságokat, ha vannak ilyenek, valamint kiegyenlítse az arc tónusát, és kifejezőképességet adjon a szemnek és az ajkaknak.

Mi lesz a 2021-2022-es őszi / téli szezon fő smink tendenciája? Ezt a kérdést sok nő felteszi az új trendek és lehetőségek után kutatva.

Ebben az évszakban fontos, sőt kulcsfontosságú motívum a természetesség, még inkább hangsúlyozva a szebbik nem nőiességét és vonzerejét. Az őszi-téli smink divatirányzatai és stílusai közül a legkiemelkedőbbek: természetes és úgymond “meztelen”, smink nélküli smink; rózsaszín árnyalatok; színes, neon szemhéjfestékek; ezüst és arany motívumok; világos, szinte körvonal nélküli ajak; hangsúlytalan, szinte kifehérített szemöldök; a szempilláknál a pók-láb technikák hódítanak.

Stílusos smink egyenlő színes szemhéjfesték!

A vagány és mély színekben kialakított szemhéjfesték továbbra is hódít. A nyári trend átvándorolt az őszi és téli divatba és új erővel teljesedett ki. Felhívhatja a figyelmet a szemre, és azokra összpontosít az egyedi és lédús árnyalatokkal, például a rózsaszín, bíbor, fukszia, sárga, barack, narancs, kék színekkel. Az eredeti megjelenés, fényes neon árnyalatokkal a szemhéjon, minden bizonnyal nemcsak téged, hanem a körülötted élőket is feldobja, frissességet nyújtva a felhős és hűvös napokon.

Eredeti smink – vastag nyilak

Ebben a szezonban nem elég klasszikus nyilakat rajzolni – merész geometriai nyilakat kell alkotni, amelyek kifejezőbbé teszik a szemet. Itt lehetetlen egy egyszerű szemceruzával boldogulni, a sminkesek azt javasolják, hogy használj speciális, sűrű textúrájú termékeket, amelyek vastag nyilakkal segítenek elérni a divatos sminket.

Maszatos, világos körvonal nélküli ajkak

Ha igazán divatos megjelenésre vágysz felejtsd el az ajakceruza használatát. Most az enyhén elkent ajak, világos, kontúr nélkül lesz a trendi, telített árnyalatokban – cseresznye, bordó, bíbor.

Ezüst és arany

A fémes és arany csillámok jelentik a szemsmink fő trendjét. Legyen szó egy apró akcentusról a szem sarkában vagy egy smokey eye megalkotásáról, sőt akár ezüst nyilakról.

Természetes szépség

Végezetül külön kiemelnénk a natúr smink tendenciájának hódítását, nagyon gyakori, és az őszi-téli szezonban széles körben bemutatják a kifutókon. A tökéletes és hibátlan bőr a természetes smink alapja 2021-2022-ben.

Ha a mindennapokban a természetes megjelenést választod légy merész egy egy esti, party smink kialakításában és a bókok nem maradnak majd el!

PR-cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában