hirdetés

2021.09.14. 11:56

Így néz ki egy konténeres sittszállítás

Amikor konténeres sittszállítást rendelsz, reménykedsz benne, hogy jól választottál a szolgáltatók közül.

Forrás: kontenersitt.hu

Pedig azért ennél többet is tehetsz, ha jól akarsz választani. Vannak árulkodó jelek, amelyek már a keresésnél is azt sugallják, hogy jó irányba haladsz. Nézzük most meg, hogy milyen is egy profi sittszállító.

Mikor érdemes konténeres sittszállítást rendelni?

Amikor építkezel, bontasz vagy épp felújítasz, akkor mindenképp érdemes megrendelned ezt a szolgáltatást. Ezzel tudod ugyanis a leggyorsabban, legkönnyebben és a legköltséghatékonyabban eltüntetni az építési törmeléket a helyszínről.

Legyen szó akár betonról, vakolatról, téglákról, csempékről, nyílászárókról vagy épp építőanyagok csomagolásáról, válaszd a konténeres sittszállítást!

Viszont nem csak ilyenkor érdemes e mellett döntened, hanem például lomtalanítás esetén is. Bár vannak a hulladékszállító szolgáltatóknál is rendszeresen lomtalanítások, ezek időpontja nem igazodik az igényeinkhez. Mi van akkor, ha épp most költözöl, és egy csomó régi lomtól szeretnél ily módon megszabadulni? Vagy ha épp az új házba költözve szembesülsz az előző tulaj által otthagyott lomokkal, amitől mielőbb szeretnél megszabadulni? A megoldás ekkor is a konténeres sittszállítás lesz!

Emellett sokan használják még ezt a megoldás akkor is, ha kertet rendeznek, vagy sok a zöldhulladék a ház körül. Ezek elszállítására is megoldás lehet egy konténeres szállítás.

Egy kis extra jöhet?

Ha már szóba kerültek az építkezések, akkor mit szólnál, ha azt mondanám, hogy vannak szolgáltatók, akik szóródó anyagot is szállítanak neked? Méghozzá akkor, amikor a konténert viszik. Így két legyet ütsz egy csapásra. Ha ilyen céget találsz (pl. a fenti linken), akkor az már egy jel arra, hogy innovatív, előrelátó, profi céggel találkoztál.

Illetve akkor is, ha olyan nagy flottával és annyi konténerrel rendelkeznek, hogy nem okoz gondot nélkülözni egy hétre a tárolót. A fenti linken elérhető cégnél például több mint 1000 konténer vár arra, hogy elvigyék. Így pedig nem okoz gondot, hogy nálad maradjanak egy hétig, felár nélkül.

Extra az is, ha például nem csak hulladékszállítási engedéllyel rendelkezik a cég, de szortírozzák is a hulladékot a telephelyükön. Ezzel tudják biztosítani, hogy amit lehet, azt újrahasznosítsák, amit meg nem lehet, azt a megfelelő engedélyezett lerakóba helyezzék el.

Ez mind-mind olyan jel, ami arra utal, hogy valóban profi céget találtál, és nyugodtan rájuk bízhatod a szállítást.

Azért te is figyelj pár dologra!

Neked is ügyelned kell 1-2 részletre. Egyrészt időben érdemes megrendelned a konténert. A jó cégeket ugyanis sokan keresik, azaz nagy a forgalmuk, így be vannak táblázva.

Illetve akkor is előre kell gondolkodnod, ha csak közterületre tudsz konténert letenni. Ekkor a helyi önkormányzatnál előre kell engedélyt kérned erre.

PR

Címkék#pr#alh_szon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában