hirdetés

2021.11.12. 12:17

Jön a tél, elfér a lábunkon egy jó cipő

A hidegebb napokra már most érdemes beszerezni azokat a lábbeliket, amelyek melegen tartanak majd minket.

Fotó: lifestyleshop.hu

Vannak, akik az utolsó pillanatra hagyják a vásárlást, míg mások már hónapokkal előtte megveszik a kiszemelt darabokat.

A következő pár sorban most elhoztuk neked a Bugatti páratlan darabjait, amelyek között a hölgyek és az urak egyaránt megtalálják a nekik tetsző csizmákat! Tarts velem és vegyük át a trendeket!

Női csizma trendek 2021-ben

Kezdjük mindjárt azzal, amit a legtöbb nő igyekszik követni minden évben. Milyen csizmát is érdemes idén venni, hogy kitűnjünk a tömegből?

Ha éppen egy elegáns estélyre vagyunk hivatalosak, akkor bizony csizma ide vagy oda, sok esetben maradnunk kell az alkalmi cipőnél. A bebújós fazonú női pumps darabok a Bugattitól például nemcsak nagyon kényelmesek, de nőies megjelenést is kölcsönöznek nekünk.

A csizmatrend nem sokat változott. Még mindig szexi és feltűnő a magas sarkú, ám idén néhány darabot vagány kígyóbőr mintázattal díszítenek. A cipzáras, masszív talppal rendelkező lábbelik garantáltan a legdivatosabb megjelenést biztosítják nekünk.

Természetesen a mai napig trendinek számítanak a különféle bundás bakancsok is, ám ezeket próbáljuk ésszel viselni, mert egy elegáns estélyen nem biztos, hogy ez a megfelelő választás!

Férfi csizma trendek 2021-ben

Igazából a divatipar számtalan stílusú trendet teremt évről évre. Most ezeket is átvesszük, hogy az urak is tisztában legyenek velük.

A casual viselet mindig hódít. Az egyszerre hétköznapi és elegáns férfi bokacsizmákat a Bugatti képviseli. Ezek között néhány darab például vászonos hatású, gumis betétekkel van ellátva és bőr-, valamint textilbéléssel rendelkezik.

Még mindig hódít a bőr félcipő is, habár ezt a nagy mínuszban már talán kevésbé ajánlott viselni. De abban biztosak lehetünk, hogy minden porcikája a minőséget tükrözi, és bármilyen komolyabb eseményhez felvehetjük.

Végül, de nem utolsósorban a meleg béléssel ellátott bakancsok is menőnek számítanak. Amennyiben úgy érzed, hogy ideje felfrissíteni a cipőtárat, akkor a LifeStyleShop webáruház férfi cipői között érdemes szétnézned!

Fotó: lifestyleshop.hu

Miért éppen a Bugatti?

A Bugatti cipő kollekciójában az elegáns lábbelik mellett a hétköznapi és a sportos darabok, valamint a félcipők és a papucsok is képviseltetik magukat.

A modellek általában finom, puha bőrből vagy textilből készülnek, légáteresztőek, és sokszor meleg béléssel vannak ellátva.

A márka táskái is igen népszerűek az emberek körében. Kézben és vállon is hordható darabjai tökéletesen kiegészítenek minden öltözetet.

Ha te is szívesen meglesnéd a Bugatti egyedi termékeit, akkor irány a LifeStyleShop weboldala, ahol speciális szűrők segítségével szűkítheted le a stílusodhoz legközelebb álló darabokat!

PR-cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában