Hirdetés

2022.01.24. 00:00

Eltette anyósát láb alól, olcsón megúszta

K. Norbert 32 éves, nyíregyházi lakos 2015 óta élt feleségével és anyósával közös háztartásban.

Forrás: DPP-Rent

K. Norbert elmondása szerint egyre nehezebben viselte, hogy a feleségének az anyja, Gizi néni, mindenbe beleszólt, attól kezdve, hogy mit egyenek, hova mehetnek, kikkel barátkozhatnak. Az anyós sokszor tette szóvá azt is, hogy mennyire nem tetszik neki a lánya választottja, napi szinten voltak kirobbanó viták közöttük, de tettlegességig addig még nem fajult a kapcsolatuk.

Azonban K. Norbertnél tavaly nyáron telt be a pohár. Keresett egy kis lakást az anyósának, és egyik napról a másikra összepakolta Gizi néni összes cuccát. Elment a DPP-Rent autókölcsönzőbe, megnézte a széles gépjármű kínálatot, kibérelt egy olyan kisteherautót, amibe egy fuvarral minden belefér, és elköltöztette Gizi nénit. Norbert azóta a haveroknak azt mondja, hogy eltette láb alól az anyósát és mivel a DPP-Rent autókölcsönzőt választotta, olcsón megúszta a dolgot.

Ezek után összegyűjtötte az összes barátját, akiket az anyós nem szeretett, kikölcsönzött egy hétre egy 9 személyes kisbuszt, és kényelmesen mentek el a tengerpartra nyaralni. Most pedig már a síelést tervezgetik, mivel a jól felszerelt, folyamatosan karbantartott kisbuszoknak sem a téli körülmények, sem a csomagok nem jelentenek kihívást.

 

A DPP-Rent autókölcsönzőnél minden problémára tudnak egy megbízható, tökéletes műszaki állapotban lévő gépjárművet (személyautókat, kisteherautókat, személyszállító kisbuszokat, vagy akár utánfutót is) ajánlani, rugalmas bérlési és ügyfélközpontú megoldásokkal. Hamarosan pedig K. Norbert a lakását is felújíthatja, hiszen minőségi gépeket is kölcsönözhet nemsokára a nyíregyházi DPP-Rent Kft-től.

 

4400 Nyíregyháza, Westsik Vilmos u. 3.
Autóbérlés: +36 30 908 6294

www.dpprent.hu
[email protected]

PR-cikk

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában