Hirdetés

2022.01.24. 14:00

Gebo Tools minőségi kínálattal

Az elmúlt évek során rengeteget fejlődött az autógyártás.

Fotó: gebotools.hu

A járművek egyre fejlettebbek lettek, ezáltal a javításuk is bonyolultabbá vált, amihez elengedhetetlenek a kitűnő minőségű szerszámok. A Gebo Tools hatalmas kínálattal rendelkezik ezen a téren. Akár egy nagyobb műhely teljes felszerelése is biztosítható a cég által forgalmazott termékeknek köszönhetően. 

 

A kínálat egyaránt lefedi a kis és nagy műhelyek igényeit. A minőség mellett pedig kedvező árakra is számíthat az, aki a Gebo Tools termékeit választja, mivel ezek legnagyobb része egyenesen a gyártótól érkezik, ami kis- és nagymennyiség esetén is biztosítható. 

 

A Gebo Tools az élen jár a műhelyberendezések tekintetében, hiszen rendezett környezetben sokkal biztonságosabb és gördülékenyebb a munka. Ehhez számos szerszámos szekrény és munkapad közül válogathat az, aki ellátogat a Gebo Tools weboldalára. Természetesen a speciális autószerelő szerszámok sem hiányozhatnak a kínálatból, ahogy az emelők és a gumiszereléshez szükséges eszközök sem.

 

Minden könnyebb a csápos emelők segítségével

 

Még az egyszerűbb szerelési munkálatok esetén sem elég csak felnyitni a motorháztetőt, mert a legtöbb esetben az adott alkatrész nehezen hozzáférhető helyen helyezkedik el. A problémától függetlenül, mindenképpen könnyebb a dolgunk, hogyha a csápos emelők valamelyik változata is a műhely felszereltségét képezi. 

 

Jól jön például gumiszerviz esetén, de az átfogó járműátalakítási szolgáltatások során is jó hasznát vehetjük, mivel teljes hozzáférést tesz lehetővé az alvázhoz és a motortérhez, minden oldalból. A tengely, a fékrendszer, a motorrész, de a kormány is könnyen hozzáférhető, ezáltal egyszerűbben szerelhető a csápos emelők kedvező tulajdonságainak köszönhetően. 

 

A megfelelő paraméterek figyelembevételével egyszerűen kiválasztható a műhelynek ideális típus. A kínálatban megtalálhatóak az automata és félautomata modellek, amelyek igény szerint rendelkezhetnek átkötéssel, de lehetnek átkötés nélküliek is. A teherbírás és az emelési magasság kiemelten fontos a csápos emelők vásárlása során.

 

PR-cikk

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában