Hirdetés

2022.03.16. 11:00

A te fürdőszobád jól szellőzik?

Kevés annál bosszantóbb dolog van, amikor minden erőfeszítésed ellenére sem tudod megfelelően kiszellőztetni a fürdőszobád. Ez különösen akkor okoz gondot, amikor ugyanebben a helyiségben van a WC is, de persze nem csak a szagok elűzése érdekében célszerű szellőztetni, hiszen a pára, a penész egyáltalán nem egészséges lakótársaid, így aztán mindenképpen érdemes nagy gondot fordítani arra, hogy biztosítsd a megfelelő mennyiségű friss levegőt abba a helyiségbe, ahol épp megtisztulni szeretnél.


 

Sajnos a régebbi építésű ingatlanoknál nem látták ennek a szükségességét, így vagy nagyon kicsi, sőt túl kicsi ablakot építettek a fürdőszobába, vagy sok esetben, panelek, társasházak esetében egyáltalán nem is fért el ablak.


 

A SzaniterOnline.hu szakértői most olyan terméket mutatnak, amivel véget tudsz vetni a párás, nedves levegőnek és ezzel együtt akár a penészedésnek is.


 

Minden szellőztetés egy merő kudarc?


 

Valld be, hányszor próbálkoztál már különféle technikákkal, hogy minél hatékonyabban kiszellőztesd a fürdőszobád? Kerested már a kereszthuzatos technikát? Hagytad már nyitva folyamatosan a kis ablakot, hogy talán akkor megoldódik a probléma? Tettél már be álló ventilátort, hátha az véget vet a párának?


 

Ha már mindezeken túl vagy, és egyik sem hozott csupán átmeneti megoldást, akkor itt az ideje, hogy továbblépj.


 

A tartósan magas páratartalmú levegő, a takarítás során a vegyszerek belégzése, a penészfoltok megjelenése mind-mind hozzájárul az egészséged károsodásához, így mindenképpen azt tanácsoljuk, foglalkozz időben és behatóan a témával!


 

Szellőztess hatékonyan ventilátorral!


 

Ha unod már az eredménytelen próbálkozásokat, akkor a ventilátor beépítése lesz a te utad!


 

Diszkréten kis helyet foglalva, gombnyomással tudod irányítani, hogy mikor és mennyi ideig áramoljon a friss levegő a fürdőszobába, kiűzve ezzel a párás, elhasznált levegőt.


 

Sőt nem csak, hogy kevés helyet igényelnek, és nagy bontási munkálatok sem előzik meg a beszerelését, a gyártók még a különböző stílusokra is gondoltak, így biztosan te is megtalálod majd azt a ventilátort, ami legjobban illik a fürdőszobád stílusvilágába!


 

Ha már nagyon vágysz friss levegőre, akkor ne habozz, válassz ventilátort a SzaniterOnline.hu kínálatából!


 

Lélegezz fel!


 

Sokszor észre sem vesszük, mennyire rosszul szellőzik a fürdőszobánk, így mindenképp azt javasoljuk, hogy a cikk elolvasása után menj be a fürdőszobádba, lélegezz mélyeket, és ha azt érzed, hogy ez nem az, amire a tüdőd vágyik, akkor feltétlenül gondoskodj egy ventilátorról!


 

A friss levegőhöz mindenkinek joga van, mindenkor és mindenhol! 


 

Élvezd a fürdőszobai élményeket friss és tiszta levegőben, és észre fogod venni, mennyire más élmény lesz minden, ha a szellőztetés rendben van!


 

Végy hát egy mély levegőt, és keresd meg a tökéletes ventilátort!


Pr-cikk

 

Címkék#alh_szon
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában