Hirdetés

2022.03.23. 15:07

Ékszerdoboz a Nyírség szívében

Nyírtasson az elmúlt néhány év tulajdonképpen az azt megelőző évek tudatos, megfontolt folytatása.

Forrás: nyirtass.hu

Forras: nyirtass.hu

Jobbá, szebbé, élhetőbbé szeretném tenni településünket, mosolyogva figyelni az itt élők, ide látogatók, és a hazatérők örömét.

Jenei Erzsébet polgármester


– Céljaink határozottak, azok elérésében pedig abszolút kitartóak vagyunk – fejti ki Jenei Erzsébet polgármester. – A világjárvány helyben is éreztette hatását, ami nyilvánvalóan az élet és a település vonatkozásában is nagyobb odafigyelést, több munkát, erőfeszítést igényelt, de azért vagyunk, hogy az akadályokat legyőzzük, a problémákat megoldjuk, s mindezek mellett gondot fordítsunk egymásra, településünkre.

 

Modern fejlesztések

 

– A közelmúltban energetikailag megújult óvodánk immáron teljes belső felújítást követően csodálatos benti teret kapott a gyerekek és az ott dolgozók örömére egyaránt. TOP pályázatból elkészült az új, egycsoportos bölcsődénk is, mellyel eddig hiányzó szolgáltatás pótlására nyílik lehetőség. Van már játszóterünk, bővült a járdáink hossza, hamarosan új burkolatot kap a Petőfi út, új eszközöket vásárolhatunk, melyek szebbé, modernebbé, élhetőbbé teszik kis falunkat. Mindezen fejlesztések a Magyar Falu Program, a Vidékfejlesztési Program és Belügyminisztérium pályázatainak segítségével válhatnak valóra.

 

Javuló életfeltételek

 

– Minden fejlesztés egyértelmű hatással van a lakosok életminőségére, hiszen egyrészt vagy modernebbé, élhetőbbé teszik a környezetünket, vagy új szolgáltatások, közösségi programok állnak rendelkezésünkre. Minél szebb egy település, minél több lehetőség, szolgáltatás van, minél sokszínűbb közösséget kovácsoló program adódik helyben, annál kevésbé akarnak elvándorolni az emberek.

 

Nagyszabású tervek

 

–  Ha a céljainkat sikeresen megvalósítjuk, mindig újabbnál újabb tervek fogalmazódnak meg. Nem lehet tehát hátradőlni! Jobbá, szebbé, élhetőbbé szeretném tenni településünket, mosolyogva figyelni az itt élők, ide látogatók, és a hazatérők örömét. Úgy látom magam előtt Nyírtasst, hogy egy kis “ékszerdoboz” a Nyírség szívében. Bízom benne, hogy nem csak álom, hanem a közeljövőben valóság lesz, noha számomra már most is az. 

 

PR-cikk

Címkék#hirdetés
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában