Hirdetés

2022.06.21. 02:35

Családi programok a jó időre – kis költségvetésből

Fotó: Freepik

Beköszöntött a nyár, itt a jó idő és ezzel együtt a kedvünk is megjön a közös kikapcsolódásra. Azonban az infláció idején nem biztos, hogy mindenki megengedhet magának egy családi nyaralást. Aggodalomra viszont semmi ok, hiszen némi kreativitással szinte pár forintért nagyszerű élményeket szerezhetünk családunk számára a nyári szezon idején. Íme két nagyszerű alternatíva tehát a nyári vakációra.

Sátorozás a családdal

Manapság a szállodák és motelek sűrűjében már egyre kevesebben élnek a sátorozás nyújtotta lehetőségekkel. Pedig egy olyan lenyűgöző élményt adhatunk vele gyermekink számára, amit biztosan nem fognak egyhamar elfelejteni. Nincs hozzá szükségünk másra, csupán egy-két megfelelő méretű sátorra és némi ennivalóra. Számtalan erre kijelölt helyet találhatunk a különféle túraútvonalak közelében. 

Gyermekeink garantáltan élvezni fogják a tábortüzet és a közös sütögetést a csillagok alatt. Fillérekből olyan nyaralást csinálhatunk, amit talán mi magunk is jobban kedvelünk majd, mintha elmennénk a sokadik ugyanolyan szállodába. Nem szükséges külföldre mennünk, hiszen idehaza is rengeteg olyan túraútvonal és egyéb természeti csoda megtalálható, amelyek felérnek bármilyen görög tengerparttal.

Kerti parti rendhagyó kivitelben

Ha kertesházban lakunk, a közös, szabadtéri sütögetések szintén egész napos (vagy akár több napos) programok lehetnek.. Akkor sincs viszont ok aggodalomra, ha inkább lakáspártiak vagyunk. Biztosan akad egy nagymama vagy nagybácsi, akihez átmehetünk. Szedjük össze amire szükségünk lehet (körgrill, felfújható medence, projektor, Blu-Ray lejátszó, stb…), és már kezdetét is veheti a közös kikapcsolódás. 

Ha áthívjuk barátainkat is, az pedig csak tovább fokozza az élményt. A csemeték biztosan imádni fogják, és nekünk felnőtteknek sem lehet okunk panaszra, ha a közös sütögetést megspékeljük némi koktélkóstolással is. Feltétlen megéri megpróbálnunk tehát, hiszen anyagi helyzettől függetlenül a napsütés mindenkié – pihenésre pedig mindannyiunknak szüksége van.

Pr-cikk

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában