Hirdetés

2022.06.21. 17:12

Testközelből a Volkswagen sportos modelljei - Kisvárdára érkezik a Volkswagen „R” flottája

Igazi autós mennyországgá alakul Kisvárda június 24 és 29-e között, ahová a Babják Autóház közreműködésével idén is ellátogat a Volkswagen Roadshow. A Volkswagen különleges országjárása során most is elszabadulnak majd a lőerők, sőt, az idei első Roadshow-n a legkülönlegesebb sportos modelleké lesz a főszerep. A Volkswagen „R” flottát pedig nemcsak megcsodálni, kipróbálni is lehet: olyan különleges autókat vezethetnek majd az érdeklődők, amelyekkel nem találkozhatnak minden nap.

A 2022-es Volkswagen Roadshow a sportautók mellett az e-autókra is külön figyelmet szentel, ezért az év során két külön flottát mutat be, amelyek egyenként 6-6 modellből állnak. A június 24-én Kisvárdára érkező program a sportos modellekből áll majd, így elsőként az „R” flotta sorakozik fel a lóerők szerelmesei előtt. Sőt, az érdeklődők most kipróbálhatják a vezetés élményét is: ha regisztrálnak a Roadshow weboldalán, saját bőrükön tapasztalhatják meg a különleges sportautók vezetési élményét is. 

A 2022-es Volkswagen „R” flotta tagjai között szerepel például két Arteon Shooting Brake R 2.0 TSI DSG 4Motion, amellyel minden érdeklődő közelről csodálhatja meg, milyen egy igazán tökéletes formavilág, de az is kiderülhet, milyen egy sportos kombit vezetni, amely hatalmas utastérrel, harmonikus színvilággal, különleges hangulatvilágítással és számtalan prémium digitális megoldással teszi felejthetetlenné az utazást.

Azok sem maradnak izgalmak nélkül, akik a városi terepjárók szerelmesei. Számukra bemutatkozik a T-Roc R-Line 2.0 TSI DSG 4Motion, amely teljesítményében és felszereltségében kitűnik majd a tömegből, hiszen erőteljes motorjával, sportfutóművével, progresszív kormányozhatóságával és páratlan összkerékhajtásával minden tesztvezetőt magabiztosan meghódít majd. 

A stílusos Tiguan R 2.0 TSI DSG 4Motion is hatalmas élményeket tartogathat majd az autók szerelmeseinek, hiszen ez a városi terepjáró erősebb és kényelmesebb, mint bármelyik versenytársa. Harman Kardon hangrendszerével, IQ.LIGHT fényszóróival és innovatív utasterével pedig garantált, hogy mindenkiben mély nyomot hagy, aki kipróbálja.

A nagy klasszikusok új köntösben 

Akik a Volkswagen család régi, megbecsült darabjait keresik és szeretik, a Babják Autóházban ők is megtalálják majd a kedvükre való modelleket: például egy Golf R 2.0 TSI DSG 4Motion és egy igazi különlegesség, egy 300 lóerős Golf GTI Clubsport 2.0 TSI DSG várja majd a helyszínen az érdeklődőket, hogy a Volkswagen sportos flottája bebizonyítsa: a Golfok hallhatatlanok és verhetetlenek, ha formabontó külsőről, merész innovációról vagy páratlan vezetési élményről van szó. 

A Golf R például intelligens asszisztensrendszereivel, teljesen személyre szabott vezetői profillal, digitális műszerfallal és Head-up-Display segítségével, valamint különleges hangulatvilágítással és a digitális belső térrel győz meg mindenkit arról: nemcsak képes a megújulásra, de ha innovációról van szó, a Golf megelőz minden versenytársat. Aki pedig további klasszikusokra kíváncsi, azok számára a sportos flottában helyet kapó Polo erősebb és gyorsabb változata is igazi csemegének kínálkozhat. A Golf GTI azok számára is meglepetéseket tartogathat, akik nemcsak az erőt és a teljesítményt keresik a Volkswagen modelljeiben: a Golf GTI ugyanis a 207 lóerő mellett a látványra, az exkluzív külső és belső megoldásokra is összpontosít, így nemcsak a régi rajongói lehetne elégedettek vele, szinte biztos, hogy a Roadshow-n új szíveket is rabul ejt majd.

A sportos modellek, az „R” flotta június 24-29-e között, a Volkswagen Babják Autóházban várják majd az érdeklődőket. Akik pedig ki is próbálnák valamelyiket a Volkswagen különlegességei közül, az alábbi linken regisztrálhatnak:

https://roadshow.volkswagen.hu/kereskedes/babjakauto

Pr-cikk

 

Címkék#kisvárda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában