Hirdetés

2022.09.12. 15:53

Így lehet sikeres a céges rendezvényed!

A munkahelyi események szervezése számos előnnyel jár.

Forrás: ordit.hu

Hozzájárulhat az irodai morál fokozásához, a márkaismertség terjesztéséhez az üzleti közösségben, és hálózatépítési lehetőségeket kínál új potenciális ügyfelek számára.

Bízd profikra a dolgot!

Bízd külsős rendezvényed teljeskörű szervezését az Ordit.hu szakértelmére, hogy neked csak jól kelljen érezned magad a partin!

Jelentős erőfeszítést igényel ugyanis egy-egy szórakoztató céges esemény megrendezése. A vendéglista összeírása és a vendégek értesítése, meghívása, a promotálás, a helyszínnel való egyeztetés és a catering csak néhány a legfontosabb teendők közül.

Éppen ezért egyedül, de még kisebb csapattal is szinte lehetetlen, hogy a céges buli minden fronton helyt álljon, hiszen se idő, se energia, és sokszor elegendő szakértelem sem áll rendelkezésre házon belül. Bármilyen talpraesettek is a szervező kollégák, garantáltan nem sok lelkes vállalkozót találhatunk egy 150 fős rendezvény teljes cateringjének megfőzésére.

Sok múlik az ételeken

Minél több étel közül választhatnak a vendégek, annál valószínűbb, hogy megtalálják kedvenc fogásaikat. Az emberek gyakrabban nem emlékeznek arra, hogy mi minden hangzott el egy partin, de garantáltan emlékezni fognak arra, hogyan érezték magukat kedvenc ételük elfogyasztása közben.

Itt jönnek képbe a profi vendéglátók! Az Ordit.hu számos étkezési lehetőséget kínál a céges rendezvényre, így a vendégek kedvükre válogathatnak és falatozhatnak. Elvégre a minőség mellett a változatosság és a mennyiség is kritikus fontosságú, amelyet valóban csak egy tapasztalt, professzionális cateringcég képes meghatározni.

Képzeljük el, mi történne, ha néhány vendégünk vegetáriánus lenne és egy grilltálat teszünk eléjük? Netán mit érezhet egy gluténérzékeny, ha csupa normál lisztből készült étel közül válogathat?

Ezek azok a kihívások, amelyeket a cateringcégek segítenek megoldani. Mivel profik, minden bizonnyal emlékezni fognak arra, hogy aprónak tűnő, de lényeges kérdéseket tegyenek fel a buli tervezése során. Ezek azok a részletek, amelyek elkerülhetik elfoglalt elménket, amikor rendezvényszervezési módba kapcsolunk.

Ennek megfelelően a rendezvények közétkeztetői több cateringcsomaggal is jól felkészültek lesznek. Így biztos lehetünk benne, hogy vendéglátók kezelik a vendégektől érkező különleges ételkéréseket.

Higiénia és biztonság

Nagyobb összejövetel esetén magas szintű higiéniát kell fenntartani az élelmiszer biztonságának garantálása érdekében. Professzionális rendezvényszervező kell ahhoz, hogy a vendéglátást a legmegfelelőbb módon szervezzék meg. Ez magában foglalja az étkezőasztalok felállítását, a szalvéták, evőeszközök és a terítők biztosítását, valamint a buli utáni takarítást.

Rendezz nagy sikert arató céges partyt, és vedd igénybe az Ordit.hu nagyszerű “dineout for business” szolgáltatását!
 

Címkék#alh_szon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában