Hirdetés

2023.05.01. 00:00

„El sem hiszem, hogy mekkora baj történhetett volna, de az AIP Derm megmentett!”

Pr-cikk

“Az elmúlt hetekben egyre rosszabb lett a közérzetem. Miután pedig megjelent egy seb, a lábamon, ami egyszerűen nem akart begyógyulni, azt hittem, hogy csupán újra előjött az allergiám, akkor is ilyesmi szokott történni. Azonban ez egyre durvább és csúnyább lett, így gondoltam, hogy a biztonság kedvéért azért bevizsgáltatom. Amikor viszont a bőrrákot jelezte lehetséges okként az AIP Derm, rögtön beszéltem az orvosommal, és igaza lett az Applikációnak. Nem tudom mi történt volna, ha nem veszem ezt észre időben, nem is gondoltam erre! Azóta viszont megkaptam minden kezelést, és újra egészségesnek érzem magam. Mindenkinek tanácsolom, hogy menjen el orvoshoz, vagy használja az AIP Derm-et otthonról, mert nagyon nagy baj lehet bármilyen egyszerű bőrbetegségből.” – írta nekünk levelében olvasónk. 

Újabb sikeres gyógyulást köszönhetünk a magyar fejlesztésű AIP Derm alkalmazásnak, és a mögötte álló orvosi csapatnak. A már itthon is elérhető, online bőrgyógyászati diagnosztizáló applikáció az otthonunk kényelméből képes elősegíteni a minél gyorsabb diagnózis és kezelési javaslat megszerzését. Senki sem szeret rossz híreket kapni az orvosától és az AIP Derm-nek hála a bőrpanaszainkkal már nem is kell az orvosunkhoz fordulni, hiszen az ilyen esetekben segítségünkre siet az online gyógyászat. 

Többszörösen igaz ez nálunk Szabolcsban, ahol komoly kihívásokat okozhat bizonyos esetekben a személyes ellátás elérése. Nem mindenki engedheti meg magának, hogy eljusson Nyíregyházára a Jósa András Kórházba, vagy egy magán szakorvos rendelésére. Az AIP Derm azért is fontos, mert gyors, és bárhonnan elérhető bőrgyógyászati vizsgálatra ad lehetőséget. Csak egy okostelefon kell hozzá. A cég abban reménykedik, hogy a technológia elterjedésével egyre többen fogják leszűrni magukat, és így erősödhet a megelőző szemléletmódú egészségügy, aminek a lényege, hogy a betegségeket még kialakulásának pillanatában nyakon csípjük. Ezért is lehet az alkalmazás a bőrrák elleni harc egy új zászlóshajója az elkövetkező években.
Több olvasónktól is rendszeresen kapunk arról kérdéseket, beszámolókat, hogy sokat kellen utazniuk egy-egy vizsgálatra és ezért inkább el sem mennek. Sajnos ez komoly egészségügyi gondokat okozhat, hiszen gyakran fel sem ismerjük magunktól például a kezdődő melanómát, vagyis a bőrrákot. Olvasónk fent idézett levele is éppen erre mutat rá. 

Az időben kezelt bőrdaganatok viszonylag könnyen kezelhetőek, és rendkívül magas a gyógyulás aránya más daganatos betegségekhez képest. Akinél viszont már fordult elő bőrdaganat, nagyobb eséllyel alakul ki újabb, így fokozott bőrgyógyászati ellenőrzésre van szükség. Ahhoz, hogy egy tumort időben kezeljünk fel kell ismernünk azt. 

Persze az AIP Derm a fejlesztők elmondása alapján a melanomán kívül további több száz betegséget is képes felismerni. Minden diagnózist egy bőrgyógyász szakorvos ellenőriz, így kétszeresen is biztosak lehetünk a kapott eredmények helyességében. Mindezeket pedig 72 órán belül megkapjuk, kezdve a szakorvosi diagnózistól a kezelési tervekig.  Praktikus, gyors és megbízható, egész Európában pedig nálunk érhető el elsőként a magyar fejlesztésű AIP Derm, amely már több emberi életet is megmentett, és korszakalkotó technológiájával átalakíthatja a hazai bőrgyógyászat egészét.

 

Pr-cikk

 

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában