MON Sziréna

Szombathely - Elrendelte a nyomozási bíró egy hónapra annak a férfinak a letartóztatását, aki a gyanú szerint csütörtök este több késszúrással megölte az anyját, kiskorú testvérét pedig súlyosan megsebesítette egy Vas megyei községben - közölte a Vas
Nyíregyháza - A Nemzeti Adó- és Vámhivatal szabolcsi munkatársai a nyíregyházi piacon ellenőrizték az árusítást, hogy kiszűrjék azokat, akik engedély nélkül adják el portékáikat. Az árusítás szabályait mindenkinek be kell tartania.
Nyíregyháza - Három napig puszta kézzel ütötte és rugdosta élettársát egy nyíregyházi férfi. A nőt gyakorlatilag agyonverte, mert hiába vitték kórházba, ott belehalt a sérüléseibe.
Budapest - Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és kifosztás miatt húsz év fegyházbüntetésre ítélték azt a nőt csütörtökön, aki baltával agyonverte nagymamáját 2017-ben Sarkadkeresztúron.
Budapest, 2019. április 10., szerda (MTI) - Sikerült kiszerelni a gyújtószerkezeteket a fővárosi BAH-csomópontnál talált két nagyobb bombából - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje szerdán délben az MTI-vel.
Budapest - A bíróság elítélte azt a négy fiatalkorú fiút, aki 2017 júniusában két napon belül kilenc fiatal nővel viselkedett szeméremsértően, és ezt egyikük a mobiltelefonjával rögzítette - közölte a fővárosi főügyész szerdán az MTI-vel.
Nyírbogát – Szívszorító, egyben elborzasztó videók és képek járták be a világhálót az elmúlt néhány órában. A felvételeken elhanyagolt, beteg és csontsovány kutyák láthatók.