Rövidhírek

2021.07.28. 15:00

Jegyek a színháztól a kórház dolgozóinak

Km

A nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház márciusban örömmel csatlakozott a „Köszönjük nektek, veletek vagyunk!” elnevezésű kampányhoz, melynek keretében a teátrum dolgozói jelképesen köszönetet mondtak azoknak a frontvonalban dolgozóknak, akik mindannyiunk egészségéért fáradoznak a koronavírus elleni harcban.

Felhőtlen szórakozás

A színházak újranyitásával lehetőség nyílt arra, hogy szimbolikus köszönet mellett egy tényleges ajándékkal is kifejezzék hálájukat azoknak, akik hosszú hónapokon át erejükön felül munkálkodtak a helyi társadalom működőképességének fenntartásán. A színház ennek jegyében 200 darab tiszteletjegyet ajánlott fel a Rózsakert Szabadtéri Színpad Furcsa pár című előadására a Jósa András Oktatókórház azon dolgozóinak, akik a pandémia leküzdésében részt vettek. A kórház dolgozói örültek a felajánlásnak, mert felhőtlen szórakozással tölthettek el egy estét szeretteikkel, s az élmény ezekben a kihívásokkal teli időkben különösen örömteli volt számukra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!