Sajószentpéter hírei

2010.06.06. 14:46

KÉSZ csoport alakítását készítik elő Sajószentpéteren

<p>Régen érezzük már, hogy nekünk, keresztyén értelmiségieknek több tennivalónk lenne lakhelyünkön, Sajószentpéteren. Hitbéli elkötelezettségünkön túl Hazánk mai siralmas állapota is tettekre sarkall minden becsületes magyart. Annak érdekében, hogy ezen jobbító energiáinkat egyesíthessük, fórumot teremtve a Krisztust követni igyekvő, felelősségteljesen gondolkodó sajószentpéteri és környékbeli értelmiségiek számára, felvetődött, hogy alakítsuk meg az országban már évek óta sikerrel működő Keresztény Értelmiségiek Szövetsége szervezet Sajószentpéteri Csoportját.</p>

MEGHÍVÓ

MINDEN MEGKERESZTELTNEK!

Legyen alapító tagja a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) Sajószentpéteri Csoportjának!

Szeretettel várom 2010. június 8-án, kedden du. ½ 6 órára a sajószentpéteri Művelődési és Sport Központ (Sport u. 32.) klubtermébe, ahol tájékoztatót tartanak a Miskolc Városi KÉSZ vezetői.

„Keresztény Magyarországot akarok, mert annak van jövője”

Ezen alkalommal dönthetünk arról, hogy (pl. június 29-én, Péter-Pál napján?) Sajószentpéteren is alakuljon meg, ökumenikus jelleggel a

KERESZTÉNY ÉRTELMISÉGIEK SZÖVETSÉGE.

Az alapítók ökumenikus civil, de hangsúlyozottan keresztény, ill. keresztyén szervezet létrehozását képzelték el. A neve szerint értelmiségi szervezetet, de olyat, ahol nem kéri el senki senkinek a diplomáját, s amely szervezetnek a legszélesebb értelemben vett értelmiségiek (művészek, művészetet kedvelők és művészeti alkotók ugyanúgy teljes jogú tagjai lehetnek, mint mérnökök, jogászok, ügyvédek, közgazdászok, óvónők, tanítók és, tanárok/-nők, könyvelők vagy számviteli szakemberek, pénzügyiek, banki alkalmazottak, stb., stb.). A lényeg a kereszténységen, a keresztény erkölcsiség tiszteletén, szeretetén és annak hitterjesztő akaratán, valamint hitünk védelmén és segítésén van.

A sajószentpéteri csoportba várjuk a környező közeli települések keresztényeit / keresztyéneit is!

Kérem hívja a családját, barátait, ismerőseit!

A KÉSZ-röl bővebb információkat olvashat a világhálón e lapokon:

www.keesz.hu

www.miskolcikesz.hu

Takács Alajos, 1952. aug. 15-én megkeresztelt

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!