Siófok

2013.06.07. 10:48

Árvíz - Katasztrófavédelmi mentőcsoport indult Somogyból a dunai gátakra

<p>Katasztrófavédelmi mentőcsoport indult Somogyból Győr-Moson-Sopron megyébe a dunai gátakra csütörtök délután - közölte a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.</p>

Katasztrófavédelmi mentőcsoport indult Somogyból Győr-Moson-Sopron megyébe a dunai gátakra csütörtök délután - közölte a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Gaál Attila tájékoztatása szerint a barcsi, a kaposvári, a marcali, a nagyatádi és a siófoki hivatásos tűzoltóságokról, valamint a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságról 102 hivatásos tűzoltót vezényeltek a Dunán levonuló árhullám által veszélyeztetett területekre.    

A szóvivő közlése szerint a katasztrófavédelem az egységek átcsoportosítását és a szolgálatszervezést úgy hajtotta végre, hogy a megyében a tűzoltási és műszaki mentési feladatokat a tűzoltóságok továbbra is maradéktalanul el tudják látni.

Forrás: MTI 2013. június 6., csütörtök 17:27

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!