Siófok

2013.06.03. 11:21

Labdarúgó NB I - Vereségével kiesett a Siófok

Az Újpest vasárnap 1-0-ra nyert Siófokon a labdarúgó OTP Bank Liga 30., utolsó fordulójában, így a hazai csapat búcsúzott az élvonaltól.

Az Újpest vasárnap 1-0-ra nyert Siófokon a labdarúgó OTP Bank Liga 30., utolsó fordulójában, így a hazai csapat búcsúzott az élvonaltól.

Az első félidő változatos játékot hozott, mindkét kapu előtt adódtak lehetőséget, a legnagyobbat a Siófok hagyta ki, ugyanis Melczer büntetőt hibázott.

A fordulás után is próbálkoztak a házigazdák, hogy megszerezzék a bennmaradáshoz szükséges gólt, ám Melczer ismét ziccerben hibázott. A végén a kinyíló siófokiaknak az a Zamostny adta meg a kegyelemdöfést, aki ősszel még a balatoniak játékosa volt.

OTP Bank Liga, 30. (utolsó) forduló:

FGSZ Siófok-Újpest FC 0-1 (0-0)

-------------------------------

Siófok, 3000 néző, v.: Farkas

    gólszerző: Zamostny (90.)

    sárga lap: Gál (68.), illetve Mihajlovic (60.)

    FGSZ Siófok:

    ------------

Kurucz - Fehér Zs., Tímár, Takács Z., Fejes - Nagy T., Kiss M. (Horváth B., 75.), Windecker, Gál (Fülöp N., 86.), Melczer V. - Pál Sz.

    Újpest FC:

    ----------

Balajcza - Nagy J. (Kovács D., a szünetben), Vermes, Mihajlovic, Litauszki - Simon K., Szélesi, Lázár B. (Zamostny, 69.), Vasiljevic, Balogh B. - Tshibuabua

Forrás: MTI 2013. június 2., vasárnap 18:37

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!