Sport - Foci

2018.03.04. 21:32

Tolnai és vasi siker a nyírségi kupadöntőben

Nyíregyháza - Nyíregyházán rendezték a kétfrontos futsal Magyar Kupa négyes döntőjét a hétvégén.

Nyíregyháza - Nyíregyházán rendezték a kétfrontos futsal Magyar Kupa négyes döntőjét a hétvégén.

A Continental Arénában szombaton játszották az elődöntőket: női vonalon mindkét mérkőzésen azonos eredmény született, a Tolna-Mözs, miként a Hajdúböszörmény egyaránt 3–1-re diadalmaskodott, a vasárnapi fináléban pedig hétméterespárbajban kerekedett felül a tolnai együttes. A tartalék-játékvezető a nyíregyházi Takács Ákos, az időmérő Kiss Petra volt.

Haladás vs. Rubeola Csömör | Fotó: Pusztai Sándor

A férfiaknál előrehozott finálénak titulálták az élvonalban negyedik Szombathelyi Haladás és a listavezető Berettyóújfalu találkozóját. Ötszáz néző előtt a legjobb magyar játékosnak tartott Dróth Zoltán góljával a vasi csapat csikarta ki a győzelmet. A másik ágon az NB I.-ben újonc Debreceni EAC meglepetésére 4–1-re kikapott a másodosztályú Rubeola Csömörtől. A döntőben – melynek egyik játékvezetője a nyíregyházi Szilágyi Norbert, időmérője Takács Attila volt – érvényesült a papírforma, és az osztálykülönbség. A Haladás 7–1-ra nyert, elhódítva a serleget.

KM


Futsal: Magyar Kupa

Continental Aréna, férfi

Haladás–Berettyóújfalu 3–2, DEAC–Rubeola Csömör 1–4.

Döntő: Haladás–Rubeola Csömör 7–1

Női, Elődöntők

Ricsilla Futsal–Tolna-Mözs 1–3, Kiskunfélegyháza–Hajdúböszörmény 1–3

Döntő: Tolna-Mözs–Hajdúböszörmény 2–2, hétméteressel: 3–1

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!