Az évad futballcsillaga

2020.07.09. 09:30

Ki legyen megyénkben az évad futballcsillaga? Szavazzon!

A koronavírus az élet minden területén átírta a korábbi terveket. Így volt ez a labdarúgásban is, hiszen hazánkban a nagypályás bajnokságok közül egyedül az élvonalban ért véget a terveknek megfelelően a pontvadászat.

A többiben, így az NB II.-ben, az NB III.-ban és a megyei bajnokságokban idő előtt lezárták a küzdelmeket és nem hirdettek végeredményt. Mindezektől függetlenül úgy döntöttünk, hogy a hagyományos és népszerű játékunk nem marad el. Így a megyénkben szereplő csapatok legjobbjaiból olvasóink és internetes portálunk, a Szabolcs Online látogatói voksolhatnak kedvenc megyebeli focistájukra.

A Kelet-Magyarország olvasói dönthetik el, hogy kiket illessen a lapunk által alapított „Az évad futballcsillaga” cím. Az öt csillag azé lesz, aki a lapunkban megjelent szavazólapon a legtöbb voksot kapja kategóriájában a verseny ideje alatt. Az NB I.-es Kisvárda Master Goodból öt, az NB II.-es Nyíregyháza Spartacusból négy, az NB III-as Sényő-Carnifexből három, míg a megyei I. és II. osztályban három csoportjában szereplő együttesekből egy-egy labdarúgóra lehet szavazni.

Ismét hirdetünk külön versenyt az online szavazók körében. Itt kategóriák nélkül lehet szavazni a jelöltek közül egyre augusztus 6-án 12 óráig. A legtöbb szavazatot kapó jelölt a Szabolcs Online különdíját nyerheti el. A szavazók közül egy szerencsés nyertest szintén jutalmazunk.

Szavazzon az alábbi űrlapon, hogy Ön szerint ki legyen „Az évad futballcsillaga”!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!