NB III.

2021.08.13. 08:01

Remek hajrában biztosították a három pontot

Kimaradtak a kisvárdai helyzetek, így elmaradt a remélt győzelem.

ML

A fehér mezes kisvárdaiak egy kivételével valamennyi helyzetüket elpuskázták Salgótarjánban

Forrás: Sipeki Péter

Fotó: Sipeki Péter

Négy pontot szereztek csapataink a labdarúgó NB III. második fordulójában. A Keleti csoportban szereplő Sényő-Carnifex remek hajrával gyűrte le az Eger együttesét.

– Már az első félidőben is a mi akaratunk érvényesült, ám ezt nem tudtuk gólra váltani – kezdte visszapillantását a szerdai találkozóra Fiumei Viktor, a sényői csapat egyik edzője. – A szünetben arra hívtuk fel a figyelmet, hogy ne türelmetlenkedjünk, továbbra is irányítsuk a játékot, és majd csak a kapuba találunk. A hajrához közeledve az kezdett körvonalazódni, hogy ez amolyan egygólos meccs lesz, igaz, az egriek különösebb veszélyt nem jelentettek a kapunkra. Aztán Lakatos I. László révén büntetőből sikerült megszerezni a vezetést, egy perccel később Csoki gólpasszát Schmidt Peti értékesítette, így növeltük az előnyt. A kilencvenedik percben Szilvási Peti fejese már csak hab volt a tortán.

Csak egyre futotta...

A Kisvárda II. Salgótarjánban lépett pályára. Az első fél­időben Nikita Honcsar révén vezetéshez jutottak a szabolcsiak, szünet után egalizáltak a nógrádiak, és mivel több gól nem született, maradt a döntetlen.

– Tehetetlennek éreztem magam, mert hiába szereztük meg a vezetést az első félidőben, ez nem volt elegendő. A szünet után is megvoltak a nagy lehetőségeink, sajnos, kicsit talán belefáradtunk a saját magunk diktálta tempóba.

– Mindkét félidőben voltak hatalmas helyzeteink, sajnos, ezekből csak egyet tudtunk értékesíteni, ez most egy pontot jelentett. Remélem, vasárnap hazai pályán javítunk – vélekedett érdeklődésünkre Kocsis János, a kisvárdai együttes mestere.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!