Sport

2010.08.29. 08:57

Talmácsi a 4. sorból indul

<p>Talmácsi Gábor a szabadedzésen a 9. helyen zárt, 5 tizedet javítva tegnapi legjobbján.</p>

A kvalifikáció érdekes eredményeket hozott és olyan versenyzők kerültek be az első 10-be, akikről az idei szezonban viszonylag kevesebbet lehetett hallani, persze nem azért, mert elfelejtettek volna motorozni, hiszen egy dolgot biztosra kijelenthetünk: senki sem ok nélkül van a világbajnokságon, mindenki letett már valamit az asztalra.

A magyar motoros az edzés végéhez közeledve 1.46.962-es köridőt futott, majd rosszul taktikázott és túl sokat várt, ami azt eredményezte, hogy a maradék időben már nem tudott tiszta kört futni és meg kellett elégednie a 16. hellyel, ami holnap a 4. sor jelenti számára.

Az edzést Julian Simon nyerte, Hector Faubel és Scott Redding előtt.

Talmácsi Gábor nyilatkozata:

"A motorral minden rendben volt, az edzés végét én rontottam el, sokat vártam és már nem tudtam tiszta kört futni. Haragszom is emiatt magamra, de nem fogok összetörni. Az eddigi jelek azt mutatják, hogy az FTR-eknek nem fekszik ez a pálya. Úgy érzem, hogy a ritmusom jó és holnap mindent megteszek, hogy a 16. helyről lényegesen jobb helyen zárjam a versenyt."

2010. augusztus 28., USA, Indianapolis, időmérő edzés

1.  Julian Simon                             1.46.139
2.  Hector Faubel                           1.46.287
3.  Scott Redding                           1.46.334
16. Talmácsi Gábor                      1.47.394

- Juhász-Léhi István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!