Sport

2011.03.29. 11:31

Videó: Raliautó kereke csapódott a nézők közé

<p>Portugália - Ostberg raliautójának kereke elszabadult, és a nézők közé száguldott a portugál versenyen.</p>

A Portugál Rali nem volt balesetmentes: Mads Ostberg és autójának kereke okozott majdnem nagy bajt. A raliversenyző autójának kereke kitört, miután falnak csapódott a versenyjármű. A kerék ezután önálló életre kelt: kigurult az autó alól, végigrepesztett a pályán, majd felpattant a levegőbe, és egyenesen a nézők közé csapódott:

Elszabadult Ostberg autókereke:


A nézők közül szerencsére senki sem sérült meg.

Portugál Rali: Ogier nyert, Loeb utolérte Hirvonent a vb-n

Kettős Citroen győzelemmel ért véget a Portugál Rali, amelyet 2010 után újra Sébastien Ogier nyert Sébastien Loeb előtt. A Forddal versenyző Jari-Matti Latvala és Mikko Hirvonen végeztek a harmadik és a negyedik helyen. Miután a Power Stage-et Loeb nyert, az érte járó három plusz ponttal utolérte Mikko Hirvonent a világbajnokságon, így a két versenyző egyaránt 58 ponttal áll az élen. Kimi Raikkönen ezúttal nem villogott, és nagyon szolid autózást bemutatva végzett a hetedik helyen a Citroen DS3-assal. Részletek a formula.hu -n.


Kapcsolódó videók:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!