Sport

2011.04.10. 09:57

Szávay Ágnes nem lett döntős párosban

<p>A Dinara Szafina - Szávay Ágnes alkotta páros az elődöntőig menetelt az Andalucía Tennis Experience elnevezésű, 220 ezer dollár összdíjazású, salakpályás WTA tornán.</p>

A legjobb négy között a Nuria Llagostera Vives/Arantxa Parra Santonja spanyol páros ellen lépett pályára, de már rossz előjel volt, hogy Szafina egyesben az Azerenka elleni mérkőzésen feladta. Most is így történt: az első játszmában öt játék, 19 perc után lett vége; a spanyolok jutottak a döntőbe, ahol majd az elsőként kiemelt Sara Errani - Roberta Vinci olasz duóval küzdenek meg.

Errani egyesben is elődöntős volt: Azarenka azonban simán legyőzte. A nagy meglepetést a másik elődöntő hozta: a torna felfedezettje, a selejtezőt is játszott, a világranglistán 138. román Irina-Camelia Begu három óra tíz perces csatában nyert a második kiemelt orosz Szvetlana Kuznyecova ellen (3:6, 7:6, 6:4).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!