Sport

2011.06.18. 19:47

Elhunyt Litkey Bence olimpikon vitorlázó

<p>Budapest (MTI) - Elhunyt Litkey Bence többszörös magyar bajnok vitorlázó, aki egy balatoni vitorlásversenyen lett rosszul Csopak közelében.</p>

Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese közölte az MTI-vel, hogy nem sikerült megmenteni az életét a sportolónak, az újraélesztés nem járt sikerrel.

A 69 éves Litkey Bence az 1972-es müncheni olimpián is indult, és édesapja a kilencszeres Kékszalag-győztes Litkey Farkasnak.

MTI


Előzmények:

Budapest (MTI) - Meghalt az a férfi, aki szombaton dél körül lett rosszul egy balatoni vitorlásversenyen, Csopak közelében - közölte az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-vel.


Veszprém/Csopak (MTI) - Rosszul lett és eszméletét vesztette egy férfi egy a balatoni vitorlásversenyen, Csopak közelében, a helyszínre riasztott vízi mentők megkezdték a férfi újraélesztését - közölte a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának (VMSZ) szóvivője az MTI-vel.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!