Sport

2011.06.30. 23:14

Európa Liga - Idegenben szerzett előnyt a Paks

Andorra la Vella, 2011. június 30., csütörtök (MTI) - A magyar bajnoki ezüstérmes Paks 1-0-ra győzött csütörtökön az andorrai UE Santa Coloma otthonában a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének első fordulójában. 

Andorra la Vella, 2011. június 30., csütörtök (MTI) - A magyar bajnoki ezüstérmes Paks 1-0-ra győzött csütörtökön az andorrai UE Santa Coloma otthonában a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének első fordulójában. Kis Károly együttese Vayer Gábor első félidőben szerzett góljával diadalmaskodott története első európai kupamérkőzésén.

EL-selejtező, 1. forduló, 1. mérkőzés:

UE Santa Coloma-Paksi FC 0-1 (0-1)

----------------------------------

Andorra la Vella, 300 néző, v.: Balijan (örmény) 

    gólszerzők: Vayer (14.)

    sárga lap: Hrepka (69.), Fiola (71.)

    UE Santa Coloma:

    ----------------

Rivas - Aloy (Lopez, 92.), Martinez, Roca, Rubio - Sirvan, Rodriguez (Blazquez, 85.), Donascimento, Rodriguez - Anton, Quadros

    Paksi FC:

    --------

Csernyánszki - Heffler T., Éger, Fiola, Csehi - Sifter, Sipeki - Bartha (Haraszti, 76.), Böde (Kiss, 68.), Vayer - Magasföldi (Hrepka, 68.)

A paksiak már az első pillanatoktól kezdve uralták a találkozót, s Vayer Gábor révén a 14. percben meg is szerezték a vezetést. A folytatásban is több helyzete volt Kis Károly együttesének, ám nem változott az eredmény. A szünet után már a hazaiaknak is volt egy-két lehetősége, de nem tudtak egyenlíteni, így a Paks egygólos előnnyel várhatja a jövő heti visszavágót.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!