Sport

2011.06.04. 18:31

Touloni torna - Kikapott a magyar csapat

<p>Az U21-es magyar labdarúgó-válogatott 2-0-ás vereséget szenvedett a mexikói csapattól a hagyományos touloni utánpótlás torna csoportküzdelmeinek második fordulójában, &nbsp;szombaton.</p>

Róth Antal szövetségi edző öt helyen változtatott a kínaiak elleni, csütörtöki, 3-0-ra megnyert összecsapáson pályára küldött kezdőcsapatához képest.

Az első félidőben nem forogtak veszélyben a kapuk. A fordulást követően megszerezték a vezetést a mexikóiak, Davila hatalmas szóló után tekert gyönyörűen Gulácsi kapujába, nem sokkal később pedig Orrantia használt ki egy hatalmas védelmi hibát, amivel el is döntötte a találkozót.

A tornán 25 év szünet után szereplő magyarok utolsó csoportmérkőzésüket hétfőn a házigazda francia válogatottal vívják. Két négyes csoportban zajlanak a küzdelmek, mindegyikből az első kettő jut tovább. A két elődöntőt jövő szerdán, a finálét pedig két nappal később rendezik Toulonban.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!