Sport

2011.06.07. 15:00

Videó: Ronaldo dagadtan is tud focizni

<div> <div> <p>Az egykori brazil klasszis, Ronaldo el van hízva, mint az állat, de gólt rúgni még így is tud!</p> </div> </div>

Ronaldo búcsúzik a brazil válogatottól. A világklasszis a keddi, június 7-ei, románok elleni barátságos mérkőzésen húzza magára utoljára a válogatott mezt. A 34 éves sztárlabdarúgó sérülései és fizikai állapota miatt mond búcsút a "selecao"-nak.

Egy edzésen elcsípett pillanat jól bizonyítja, hogy bár Ronaldo jelentős súlyfelesleget cipel magával, focizni még mindig tud! Ezt a gólt nézzék meg:

Videó: Ronaldo dagadtan is hatalmas gólt lő


Ronaldo Luis Nazário de Lima brazil labdarúgó, a brazil labdarúgó-válogatott és a Corinthians csatára volt. A valaha volt egyik legjobb és legsikeresebb labdarúgó. Beceneve a „Fenomén”. 2011. február 14-én jelentette be visszavonulását.

Ronaldo Brazíliával megnyerte a világbajnokságot 1994-ben és 2002-ben, 1998-ban pedig ezüstérmet szerzett. A világbajnokságok történetének legeredményesebb góllövője 15 góllal. Háromszor lett az év labdarúgója (1996-ban, 1997-ben és 2002-ben). Csak ő és korábbi Real Madrid-os csapattársa, Zinedine Zidane nyerte el háromszor ezt a díjat.


Kapcsolódó videók:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!