Sport

2011.06.06. 09:24

Videók: Michelisz Norbi nagy balesete a Hungaroringen

<p>Budapest, Mogyoród, Hungaroring -&nbsp; Michelisz Norbi a Hungaroringen az első futamon a második lett, a második futamon azonban nagy balesetet okozott a rajtnál.</p>

Ezen a hétvégén Michelisz Norbi került a magyar autósport rivaldafényébe. A fiatal pilóta a Hungaroringen a WTCC futamon bizonyíthatott. Az első versenyen nagyon jól szerepelt: a második helyen ért célba.

Videó: Michelisz Norbi lett a 2.

A második futamon azonban nagy balesetet okozott Michelisz Norbi a rajtnál: Az indulása nagyon jól sikerült, aztán megpróbált behúzodni a belső ívre, de itt hátulról nekiütközött egy versenyzőnek (Bennani), majd a sikos fűre kicsúszva már nem tudta irányítani az autót, és az élre kerülő versenyzőt is kiütötte (Kristian Poulsen).

Videó: Michelisz Norbi balesete

Michelisz Norbi balesete után nagy mennyiségő eső zúdult a pályára, ezért leállították a versenyt. Néhány perce volt Michelisz Norbi csapatának, hogy összerakját az autót. Sikerült! Kicsit érdekesen nézett ki a BMW, de ment!

Videó: Szigszalaggal ragasztották össze Michelisz Norbi autóját


Kapcsolódó videók:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!