Sport

2011.07.06. 16:26

Mbei Barcikán folytatja

Kazincbarcika - Hétfőn kezdi meg a felkészülést a Kazincbarcikai SC NB II-es labdarúgócsapata.

Kazincbarcika - Hétfőn kezdi meg a felkészülést a Kazincbarcikai SC NB II-es labdarúgócsapata.Hétfőn 17 órától vezényli a 2011/12-es szezon első edzését Szabó János, a Kazincbarcikai SC NB II-es labdarúgócsapatának szakvezetője. Hogy pontosan kik lesznek jelen az első tréningen, arról még jelenleg is folynak az egyeztetések. Ami biztos, hogy Nagy Péter, aki Mezőkövesdről kölcsönjátékosként szerepelt a legutóbbi szezonban Barcikán, visszatért a dél-borsodi klubhoz, és az is eldőlt, hogy a kameruni csatár, Mbei Simon Pasteur Emmanuel a Bőcs Sport csapatától érkezvén a KBSC-ben folytatja pályafutását.

– Az első edzésre visszavárjuk az összes olyan játékost is, aki az előző évadban kölcsönjátékosként más klubban szerepelt, kíváncsiak vagyunk mindannyiukra, a keret kialakításánál őket is figyelembe vesszük – mondta Szabó János, a KBSC edzője. – Hogy pontosan kik lesznek, lehetnek jelen az első edzésen, arról jelenleg is tartanak az egyeztetések, éppen azért neveket egyelőre nem szeretnék mondani, pár nap múlva úgyis kiderül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!