Sport

2011.08.16. 09:37

Átalakulnak a Jegesmedvék

Miskolc - Közgyűlést tartott a Miskolci Jegesmedve Jégkorong Sport Egyesület. A soron következő szezonban a felnőtt csapatot gazdasági társaság működteti majd, amelynek egyik résztulajdonosa az egyesület lesz.

Miskolc - Közgyűlést tartott a Miskolci Jegesmedve Jégkorong Sport Egyesület. A soron következő szezonban a felnőtt csapatot gazdasági társaság működteti majd, amelynek egyik résztulajdonosa az egyesület lesz. Az erről szóló javaslatot a jelenlevő tagok egyhangúan megszavazták.

Egri István elnök elmondta: a jelenlegi gazdasági helyzet, illetve az érvényben lévő jogszabályok kényszerítették ki ezt a változást, az egyesületi forma immár nem volt alkalmas a csapat működtetésére. A játékosokkal az új szerződéseket már a Miskolci Jegesmedve Sportszervező Kft. köti meg. A tisztább viszonyokat szolgálja az is, hogy a sportolók az ekho szabályai szerint adóznak a jövőben.

A csapat vezetői bíznak abban, hogy ez a változás is segíti majd a Jegesmedvék csapatát a minél jobb eredmények elérésében.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!