Sport

2011.08.19. 19:22

Újpest - DVTK: sok gólt, és vendégsikert várnak a szurkolók

Miskolc, Újpest - A labdarúgó NB I 6. fordulójában vasárnap (kezdés: 16.00) Újpestre látogat a Diósgyőri VTK. Arra kértük Olvasóinkat, hogy tippeljék meg a találkozó végeredményét.

Miskolc, Újpest - A labdarúgó NB I 6. fordulójában vasárnap (kezdés: 16.00) Újpestre látogat a Diósgyőri VTK. Arra kértük Olvasóinkat, hogy tippeljék meg a találkozó végeredményét.

Péntek délig 93 diósgyőri fanatikus írta meg nekünk, hogy mire számít a DVTK vasárnapi budapesti kiruccanásán, és számunkra egyáltalán nem meglepő módon mindenki győzelmet vár az idei bajnokságban eddig mindössze egy pontocskát begyűjtött lila-fehér együttes ellen. A legparádésabb tipp egy hölgyszurkolótól érkezett, aki írd és mód, 15-0-ás diósgyőri sikerre voksolt a Megyeri úton. Egy "pesszimistább" diósgyőri szerint 7-6-ra nyernek Lippai Ákosék..., mert a kelleténél, enerváltabban fognak játszani.

Rados góljával

Többek öt, hat gólt is várnak a találkozótól, így a 2-3, vagy a 2-4, esetleg az 1-5-ös eredmény is a kívánság listán szerepel. Természetesen a "józanabb" miskolci fanok beérnék a 0-2-vel, az 1-3-mal, de még az egy gólos diósgyőri győzelemmel is.

Érdekesség, hogy jó néhányan tippeltek a gólszerzőkre leginkább Seyditől, Budovinszkytől, Lippaitól és Gallardotól várják a győzelmet jelentő találatokat a piros-fehér drukkerek, de akadt olyan is, aki szerint Rados szerzi a győztes diósgyőri gólt vasárnap, az Újpest ellen.

BOON


A Diósgyőri VTK spanyol középpályása, José Luque újra hazautazott, ismét családi ok miatt.


Újpest, Diósgyőr - Valamivel több mint 500 jegy fogyott el csütörtök estig elővételben a vasárnap 16 órakor kezdődő Újpest FC – DVTK NB I-es labdarúgó meccsre a vendégszektorba.


Vasárnap az Újpest otthonában lépnek pályára Lippaiék. A fővárosiak mindösszesen 1 pontot szereztek az eddigi 5 bajnoki forduló alatt a DVTK 8 egységével szemben. Ön szerint mi lesz a mérkőzés végeredménye?


Miskolc - Budapesten kerül megrendezésre augusztus 21-én, vasárnap 16.00 órától az Újpest - Diósgyőr NB I-es labdarúgó mérkőzés, melyet a rendőrség kiemelt biztonsági kockázatú kategóriába sorolt.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!