Sport

2011.10.28. 15:07

Labdarúgó NB II: megyei rangadó Kazincbarcikán

Kazincbarcikai - NB II. Keleti csoport, 11. forduló, Kazincbarcikai SC – Mezőkövesd-Zsóry (szombat, 14.30).

Kazincbarcikai - NB II. Keleti csoport, 11. forduló, Kazincbarcikai SC – Mezőkövesd-Zsóry (szombat, 14.30).

Szabó János, a KBSC vezetőedzője: – A szomszédvárak csatája mindig küzdelmes mérkőzéseket hoz, ettől a találkozótól is ezt várom és hasonlóan egységes és sikeres csapatjátékot, mint legutóbb az Eger ellen itthon. Ebben az esetben tudjuk megszerezni a három pontot a rutinos, jó nevekből álló és összeszokott Mezőkövesd ellen. Vendégünk előrejátékban veszélyes, hibáikat azonban ismerjük, arra kell komncentrálnunk, hogy az adódó ziccerekből egyet legalább értékesítsünk, hátul pedig jól koncentráljunk.

Komlósi Á.-ra és Dávid Z.-re nem számíthatnak, míg Bene rúgást kapott a lábfejére, de minden bizonnyal vállalhatja a játékot.

A KBSC tervezett csapata: Szabó Á. – Nyitrai, Nyisalovits, Toplenszki, Horváth Sz. – Fehér B., Konate, Tátrai, Kovács P. – Mbei, Bene.

Az edző tippje: 1-0.


Szabados György, az MSE vezetőedzője: – Készülünk becsülettel, de az eredmények nem jönnek. Most a gürcölés időszakában vagyunk, el kell kapnunk a fonalat, amely odavezet, hogy előrébb lépjünk a táblázaton. Játékban is javulnunk kell, már ami a szervezettséget illeti. Jelenlegi helyzetünkben csak azt remélhetem, hogy végre most fogunk kilábalni a válságból.

A vendégek közül Török, Elek és Ur sérült, közülük talán csak az utóbbi léphet pályára.

A Mezőkövesd várható összeállítása: Szántai – Nagy P., Vámosi, Lakatos B., Sivák – Jeremiás, Zováth, Irhás, Lipusz – Olasz D., Palásthy.

Az edző tippje: 0-2.


ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!