Sport

2011.11.11. 12:46

Szabó János egy, Szabados György három pontot remél

Labdarúgó NB II., Keleti csoport, 13. forduló. Ön mit tippel?

Labdarúgó NB II., Keleti csoport, 13. forduló. Ön mit tippel?

Kazincbarcikai SC – Békéscsabai SE (szombat, 13.30)

Szabó János, a KBSC vezetőedzője: – A héten két fontos feladatra készültünk: ki kell jönnünk az orosházi súlyos vereség okozta gödörből, aztán tisztességgel helyt kell állnunk a bajnokaspiráns békéscsabaiakkal szemben. Lelkes közönségünk előtt eredményes játékkal akarunk kirukkolni. Vigyáznunk kell a vendégek támadóira, ráadásul erős a középpályás soruk és a védelmük, azaz összeszokott gárda érkezik hozzánk, így valamennyi játékosunknak százszázalékos teljesítményt kell nyújtania szombaton délután. Kiadtam a jelszót: hideg fej, forró szív.

A KBSC sérültjei közül Komlósi Á. és Dávid Z. már teljes értékű munkát végzett a héten, de játékuk még kérdéses.

A KBSC tervezett csapata: Hamar – Nyitrai, Toplenszki, Nyisalovits, Horváth Sz. – Konate (Komlósi Á.), Fehér, Kovács P., Horváth B. – Bene, Mbei.

Az edző tippje: 1-1.


Ceglédi VSE – Mezőkövesd-Zsóry (szombat, 13.30)

Szabados György, az MSE vezetőedzője: – Jó lenne már végre idegenben nyerni és gólt, vagy gólokat rúgni, hiszen Szolnokon és Kazincbarcikán a kapu közelébe se nagyon mentünk. Remélem, hogy a fiúk levetkőzik gátlásaikat és Cegléden eredményesek lesznek. A hazaiak masszívak, a védekezésre helyezik a hangsúlyt, aztán gyors ellentámadásokból próbálnak eredményt kicsikarni. Csapatunk azonban van annyira erős, hogy sikerrel vegye az akadályt!

Lakatos B. rendbejött, játszhat, Lipusz, Sivák és Elek bajlódik még sérüléssel, továbbá Török sincs százszázalékos erőállapotban, a mester pénteken még nem tudta, hogy melyiküket küldheti pályára.

Az MSE várható összeállítása: Szántai – Ur, Lakatos B., Vámosi, Kaszás – Bogdány, Zováth, Irhás, Jeremiás – Husanik, Hamar.

Az edző tippje: 1-2.


ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!