Sport

2012.06.24. 15:43

Wimbledon - Babos hétfőn délután kezd

London, 2012. június 24., vasárnap (MTI) - A magyar játékosok közül egyedül Babos Tímea lép pályára hétfőn az angol nyílt teniszbajnokság nyitónapján, Wimbledonban.

London, 2012. június 24., vasárnap (MTI) - A magyar játékosok közül egyedül Babos Tímea lép pályára hétfőn az angol nyílt teniszbajnokság nyitónapján, Wimbledonban.A viadal honlapja szerint a világranglistán jelenleg 69. magyar teniszező ellenfele Melanie Oudin lesz a hetes pályán. A 19 esztendős Babos és a 21 éves amerikai játékos WTA-tornán még nem játszott egymással. Oudin jelenleg csupán a 123. a rangsorban, de két esztendeje még 31. volt.

Czink Melinda és Arn Gréta, az egyesben még érintett két magyar teniszező várhatóan kedden kezd. Előbbi a kazah Galina Voszkobojevával veszi fel a küzdelmet, míg utóbbinak a svéd Johanna Larssont kellene megvernie a 64 közé jutásért.

A csillagok közül a centerpálya nyitómeccsén mutatkozik be a címvédő szerb Novak Djokovic, majd az idei Roland Garroson bajnok orosz Marija Sarapova következik. Előbbi a spanyol Juan Carlos Ferreróval, utóbbi pedig az oroszból ausztrállá lett Anastasia Rodionovával találkozik.

 

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!