Sport

2012.07.23. 18:00

Kitzbüheli tenisztorna - Balázs Attila a nyolcaddöntőben

Kitzbühel/Budapest, 2012. július 23., hétfő (MTI) - Balázs Attila nagy küzdelemben nyert a hazai közönség előtt szereplő Martin Fischer ellen hétfőn a 410 ezer euró összdíjazású kitzbüheli salakpályás férfi tenisztorna első fordulójában, és ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe.

Kitzbühel/Budapest, 2012. július 23., hétfő (MTI) - Balázs Attila nagy küzdelemben nyert a hazai közönség előtt szereplő Martin Fischer ellen hétfőn a 410 ezer euró összdíjazású kitzbüheli salakpályás férfi tenisztorna első fordulójában, és ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe.A selejtezőből feljutott magyar teniszező 2 óra 3 perc alatt búcsúztatta szabadkártyával induló riválisát.

"A mérkőzés elején jobban ment nekem a játék, mert a selejtezők során már jól beütöttem magam" - nyilatkozta a Digi TV-ben Balázs Attila. "A második szettben aztán hullámvölgybe kerültem, de a döntő játszmában sikerült visszabrékelnem, és végül megnyertem a rövidítést is."

A magyar játékos a második fordulóban az első helyen kiemelt német Philipp Kohlschreiberrel találkozik, aki az első körben erőnyerő volt.

Eredmény, 1. forduló (a 16 közé jutásért):

BALÁZS ATTILA-Fischer (osztrák) 6:3, 1:6, 7:6 (7-2)

Veic (horvát)-Kavcic (szlovén, 8.) 6:1, 6:2

Volandri (olasz)-Giannessi (olasz) 1:6, 6:4, 6:3

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!