Sport

2012.08.16. 07:57

Budapesten tesztelnek a futsaljátékvezetők

Labdarúgás - Emlékezetesen zárult az elmúlt évad megyénk három futsaljátékvezetője számára, hiszen az NB I fináléjának második mérkőzését, a Mezei-Vill-Rába ETO derbit (0–4) az L. Tóth Lajos, Takács Attila, Veres János trió dirigálta Berettyóújfaluban, a teltházas Pálfi István Rendezvénycsarnokban.

Labdarúgás - Emlékezetesen zárult az elmúlt évad megyénk három futsaljátékvezetője számára, hiszen az NB I fináléjának második mérkőzését, a Mezei-Vill-Rába ETO derbit (0–4) az L. Tóth Lajos, Takács Attila, Veres János trió dirigálta Berettyóújfaluban, a teltházas Pálfi István Rendezvénycsarnokban. Mivel a két együttes pénteken Salgótarjánban újra megmérkőzik a Szuperkupáért, előrehozták a bírók szokásos szezon előtti összetartását. Pénteken az MLSZ Kánai úti székházánál előbb fizikai felmérőt tesznek, majd elméleti tudásukról adnak számot. A rajtra hangolás jegyében különböző előadások hangzanak el. Az országos vezetésben egyébként a jövőben Juhos Attila látja el a szakágvezetői teendőket.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!