Sport

2012.08.28. 14:45

Debrecenbe látogat a Ferencváros hétvégén

Labdarúgás - Kiderült, az OTP Bank Liga 6. fordulójában is rendeznek meccset az Oláh Gábor utcában, mégpedig nem más, mint az ősi rivális FTC vizitál a Nagyerdőn.

Labdarúgás - Kiderült, az OTP Bank Liga 6. fordulójában is rendeznek meccset az Oláh Gábor utcában, mégpedig nem más, mint az ősi rivális FTC vizitál a Nagyerdőn.Arról persze szó sincs, hogy a Lokival csapnának össze a zöld-fehérek – arra majd a 14. fordulóban kerül sor az Albert-stadionban –, az Eger költözik albérletbe szombaton a Loki otthonába. Mint ismert, az egriek stadionja a nyári feljutást követően nem volt megfelelő állapotban arra, hogy NB I-es meccset rendezzenek benne, ezért ameddig nem végzik el a szükséges munkálatokat, ott nem futballozhat az újonc.

Korábban a DVSC tett egy gesztust azzal, hogy felajánlotta az arénáját az Egernek, ám akkor még az volt a valószínű, hogy nem lesz szükség az albérletre, mert a hevesiek mostanra felújítják a stadionjukat. Mivel kiderült, hogy a munkálatok mégsem fejeződtek be, ezért szombaton 16 órától Eger–Ferencváros összecsapást rendeznek a cívisvárosban.

Három tábor

– Nagy kihívás lesz ez a találkozó a debreceni rendező gárda számára – nyilatkozta a Naplónak Képíró János, a DVSC biztonsági igazgatója. – Eleve kiemelt kockázatú lenne a ferencvárosiak vendégjátéka, ám ezúttal különleges dolgunk lesz, hiszen három tábort, az egrieket, a fradistákat és a debreceni drukkereket is biztosítanunk kell – adott tájékoztatást Képíró.

A DVSC-TEVA ugyanebben a fordulóban idegenben lép pályára, vasárnap 16.30-tól az Újpest vendége lesz a bajnokcsapat. HBN-TN

Szerdán kel útra a DVSC

Szerdán reggel kilenckor száll fel a Loki gépe a debreceni reptérről, a piros-fehérek Brugge felé veszik az irányt, ugyanis egy nappal később EL-visszavágót játszanak a belgákkal. A csapat fél tizenegy körül landol Belgiumban, majd 19 órától edzés tart a meccs helyszínén. Csütörtökön 20.30-tól rendezik a Brugge-DVSC összecsapást, a magyarok másnap délelőtt szállnak le Debrecenben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!