Sport

2012.08.04. 13:07

London 2012 - Magyarok is helyet kaptak a "divatdiktátorok" között

Lódi Renáta, az MTI különtudósítója jelenti: London, 2012. augusztus 4., szombat (MTI) - Egy székesfehérvári ikerpárról készült fénykép is helyet kapott abban az összeállításban, amelyet az Evening Standard című lap közölt a londoni Olimpiai Park színes kavalkádjáról, a "népviseletbe" öltözött szurkolókról.

Lódi Renáta, az MTI különtudósítója jelenti:

London, 2012. augusztus 4., szombat (MTI) - Egy székesfehérvári ikerpárról készült fénykép is helyet kapott abban az összeállításban, amelyet az Evening Standard című lap közölt a londoni Olimpiai Park színes kavalkádjáról, a "népviseletbe" öltözött szurkolókról.

A magyar lánytestvérek - éppen egy vízilabdameccsre tartva - büszkén pózolnak a fotón piros parókájukban, fehér pólójukban, zöld nadrágjukban és a nemzeti színekre lakkozott körmeikkel.

Az összeállítást a lap divatszerkesztője ollózta össze, viccesen hozzátéve, hogy ezek az öltözékek csak és kizárólag a stratfordi ötkarikás forgatagban engedélyezettek. A magyarokon kívül többek között látható még brit zászlós szoknyát viselő hölgy, egy spanyol pár, melynek női és férfi tagja is flamenco-szoknyában pózol és egy San Franciscó-i testvérpár, amely az amerikai lobogó mintájára emlékeztető, testhez simuló ruhában látható.

-MTI-

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!