Sport

2012.08.28. 11:16

Vége Tabaka idényének?

Salakmotor - Amint arról korábban a Napló is beszámolt, Tabaka József a salakmotoros egyéni Európa-bajnokság döntőjének első fordulójában bukott, aminek következtében több helyen eltört a csuklója.

Salakmotor - Amint arról korábban a Napló is beszámolt, Tabaka József a salakmotoros egyéni Európa-bajnokság döntőjének első fordulójában bukott, aminek következtében több helyen eltört a csuklója.Az előzetes vizsgálatok alapján 3-4 helyen is tört csont a versenyző kezében, amit az elmúlt hét végén megműtöttek.

Várhatóan két hónap

– Szerencsésen túl vagyok az operáción, most már a felépülésemet várom! – kezdte a kórházi beszámolóját a 23 éves salakos. – Mint utóbb kiderült, három helyen tört el a csuklóm, s ezeket a sérüléseket rakta helyre az orvosom. Az előzetes latolgatások szerint 5-6 hét múlva terhelhetem a törött kezem. Az első lépésben a jövő héten varratszedésre kell jelentkeznem, majd kapok egy műanyag gipszet, s ezzel kell várnom a gyógyulást.

Úgy gondolom, a kényszerpihenő után egy-két hét rehabilitáció elég lesz arra, hogy újra motorra ülhessek. Ha minden jól megy, mindenképpen starthoz állok az egyéni magyar bajnokság utolsó fordulóján, amit október 21-én rendeznek Debrecenben – fogalmazott Tabaka, aki elárulta, a motorozásmentes időszakban a versenygépeit rakja rendbe, s megkezdi a tárgyalásokat a jövő évi ligaversenyekkel kapcsolatban.

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!