Sport

2012.09.03. 17:03

Paralimpia 2012 - Kezdenek a vívók, Sors második érméért küzd

London, 2012. szeptember 3., hétfő (MTI) - Éremesélyekkel kezdi meg kedden szereplését a magyar kerekesszékes vívócsapat a londoni paralimpián.

London, 2012. szeptember 3., hétfő (MTI) - Éremesélyekkel kezdi meg kedden szereplését a magyar kerekesszékes vívócsapat a londoni paralimpián.A párbajtőrözők egyéni küzdelmeiben a hatodik paralimpiáján szereplő, háromszoros aranyérmes Szekeres Pál - az Emberi Erőforrások Minisztériumának helyettes államtitkára - mellett Osváth Richárd, Krajnyák Zsuzsanna és Dani Gyöngyi is favoritnak számít, de jó helyezésben bizakodhat Mató Gyula, Juhász Veronika és Pálfi Judit is.

A vívásnak is otthont adó ExCeL központon kívül az uszodában lesznek még érdekeltek a magyarok: a múlt csütörtökön 100 m pillangón aranyérmes Sors Tamás 400 m gyorson indul, ebben a számban Pekingben bronzérmet nyert. Rajta kívül a 4x50 m-es vegyesváltóval 1996-ban paralimpiai bajnok Engelhardt Katalin száll még vízbe 100 m mellen.

 

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!