Sport

2012.12.10. 12:06

A világ legbénább büntetője

Az NBA történetének talán Shaq volt a legbénább büntetőzője, viszont ő mással kompenzálta azt, hogy szinte az egész liga a fejét fogta amikor a vonalhoz állt. Ez a srác azonban rajta is túl tesz. Sőt, valószínűleg mindenkin, aki valaha meccsen próbálkozott.

Az NBA történetének talán Shaq volt a legbénább büntetőzője, viszont ő mással kompenzálta azt, hogy szinte az egész liga a fejét fogta amikor a vonalhoz állt. Ez a srác azonban rajta is túl tesz. Sőt, valószínűleg mindenkin, aki valaha meccsen próbálkozott. Brian Okam, az Appalachian State Athletics 24-ese a Western Carolina Egyetem ellen igazán kitett magáért, egy csapásra sztár lett a neten. Nem egy bődületes zsákolással, vagy egy orbitális blokkal, ne adj isten egy egész pályás, utolsó másodpercben mindent eldöntő dobással, hanem egy ultrabéna büntetővel.

Okam amúgy a szezonban öt meccsen játszott, átlagban 10,4 percet töltött a pályán, mezőnyből és a büntetővonalról is egyaránt negyven százalékos, két pontos mérkőzésenkénti teljesítménnyel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!