Sport

2012.12.30. 10:55

Bányában gálázik a teniszező Rios és Coria

Santiago de Chile, 2012. december 30., vasárnap (MTI) - Rézbányában tart teniszbemutatót márciusban a chilei Marcelo Ríos és az argentin Guillermo Coria.

Santiago de Chile, 2012. december 30., vasárnap (MTI) - Rézbányában tart teniszbemutatót márciusban a chilei Marcelo Ríos és az argentin Guillermo Coria."Agyagból és cementből építünk fel egy pályát 1500 méteres mélységben. Az esemény bevonul majd országunk történelmébe" - idézte az El Mercurio című lap Juan Romerót, a gála szervezőjét.

A mérkőzést az El Teniente nevű lelőhelyen, a világ legnagyobb föld alatti rézbányájában bonyolítják le, Santiago de Chilétől 120 kilométerre délre.

A 37 éves Ríos, a világranglista egykori éllovasa 2004-ben vonult vissza 18 ATP-címmel a háta mögött. Coria, aki kilenc profi tornát nyert meg, 2009-ben fejezte be a pályafutását. Legeredményesebb időszakában a harmadik helyen állt a rangsorban.

 

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!