Sport

2012.12.09. 18:54

Hanga Ádám tíz pontja a spanyol kosárbajnokságban

Budapest, 2012. december 9., vasárnap (MTI) - Hanga Ádám tíz pontot szerzett vasárnap a Manresa csapatában a spanyol kosárlabda-bajnokságban.

Budapest, 2012. december 9., vasárnap (MTI) - Hanga Ádám tíz pontot szerzett vasárnap a Manresa csapatában a spanyol kosárlabda-bajnokságban.A magyar légiós 30 perc alatt öt lepattanót és három gólpasszt is gyűjtött a vendég Zaragoza ellen 82-75-re elvesztett találkozón, mely után csapata tíz vereséggel és egy győzelemmel sereghajtó a tabellán.

"A hárompontos vonal mögül 24, a kétpontos dobásainknál 46 százalék. Így nem lehet meccset nyerni, ennek ellenére szoros volt végig, de megint kikaptunk" - nyilatkozta a 23 éves kosaras, hozzátéve: hétről hétre sokat játszik Európa legerősebb bajnokságában, a negatív oldalon viszont ott vannak a vereségek, amelyekkel nagyon nehéz megbirkózni, még profi sportolóként is.

Hanga kifejtette, hogy ezzel együtt kollektív a felelősség, és neki is többet kell magából kihozni, hogy sikeresebbek legyenek.

 

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!