Sport

2012.12.02. 18:47

Labdarúgó NB I - Újpesti pontszerzés Székesfehérváron

Székesfehérvár, 2012. december 2., vasárnap (MTI) - Az Újpest 1-1-es döntetlent ért el a Videoton vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.

Székesfehérvár, 2012. december 2., vasárnap (MTI) - Az Újpest 1-1-es döntetlent ért el a Videoton vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.OTP Bank Liga, 17. forduló:

Videoton FC-Újpest FC 1-1 (1-1)

-------------------------------

Székesfehérvár, 3000 néző, v.: Kassai

gólszerzők: Renato Neto (26.), illetve Remili (8.)

sárga lap: Kovács I. (23.), Renato Neto (79.), illetve Balogh B. (25.)

 

Videoton FC:

------------

Bozovic - Szolnoki, Vinícius, Kaká, Héctor Sánchez (Paraiba, 66.) - Renato Neto, Sándor Gy., Kovács I. (Torghelle, 75.), Mitrovic (Oliveira, 30.), Gyurcsó - Nikolics

 

Újpest FC:

----------

Balajcza - Proesmans, Aarab, Chema Antón, Iandoli - Remili, Stanisavljevic, Balogh B., Szélesi, Christ - Kabát

 

A Videoton szurkolóinak legnagyobb ultracsoportja, a Red Blue Devils megalakulása 20. évfordulóját ünnepelve látványos élőképpel és tűzijátékkal rukkolt elő a találkozó előtt. A meccset ugyanakkor a lilák kezdték tüzesebben, gyors vezetésükhöz Bozovic nagy kapusbakija is hozzájárult. A bekapott gól után a hazaiak magukhoz ragadták az irányítást, s egy szabadrúgás után sikerült egyenlíteniük. A szünetig főként mezőnyben csatáztak a felek, a legnagyobb eseményt a fehérvári hálóőr bizonytalan megmozdulásai jelentették.

A fordulás után többnyire az Újpest térfelén zajlott a játék, a Videoton nagy erőket mozgósított a vezető találat megszerzéséért, de a szervezetten védekező fővárosiak nem engedték gólhelyzetig jutni a hazai támadásokat. Az utolsó negyedórában már rendre hat játékos fejlődött fel a fehérváriak akcióihoz, de a kapu közvetlen közelébe csak a legvégén sikerült eljutniuk. A Videoton többet tett a sikerért, de az 1-1-es döntetlen igazságos eredménynek mondható.

 

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!