Sport

2013.01.03. 10:43

Akkorát zsákolt, hogy megsérült a védő

Ez tipikusan az a videó, amit ha nem a saját szemével lát az ember, alig hiszi el. A gimnazista (!) Victor Dukes mozgása több szempontból is briliáns.

Ez tipikusan az a videó, amit ha nem a saját szemével lát az ember, alig hiszi el. A gimnazista (!) Victor Dukes mozgása több szempontból is briliáns. Mindenek előtt nem árt még egyszer leszögezni, hogy a Jonesbro mezében játszó Victor Dukes csupán középiskolás, nem egyetemista és nem is NBA sztár – bár ezek beteljesüléséhez minden bizonnyal sokat tett hozzá ezzel a mozdulatsorral.

Victor zsákolása nem véletlenül vívta ki magának a figyelmet, ugyanis mindazok mellett, hogy egy brutális egykezest produkál, a védő lesérül és csapata kettő egész ponttal gazdagodik, mozdulata olyan, mintha a levegőben újra dobbantana egyet.

A videón 0:6 másodpercnél ráadásul Victor olyan magasan van, hogy tekintete, ami a gyűrűre irányul lefelé mutat, vagyis jóval magasabbra ugrott, mint amennyire egy átlagos zsákoláshoz kéne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!